Δημοσθένης Τζουμάνης

GNTM Αποχώρηση: Το αποψινό επεισόδιο του Greece’s Next Top Model ήταν άκρως ανατρεπτικό, καθώς η στάση του Αντρέα, ο οποίος ενταντιώθηκε απέναντι στον coach Γιώργο Καράβα όσον αφορά στην επιλογή του Αιμιλιάνο ως εκείνου με την καλύτερη φωτογραφία φορώντας τη στολή από latex, τον έθιξε.

Αποτέλεσμα αυτού του γεγονότος ήταν ο Γιώργος Καράβας να τιμωρήσει τα παιδιά. Αυτό που πραγματικά συνέβη ήταν στη φωτογράφιση της αποχώρησης τα παιδιά έπρεπε να φωτογραφηθούν έχοντας μόνο 10 clicks και να αποφασίσουν μόνοι τους την καλύτερη φωτογραφία μέσα από τις 10.

Επιπροσθέτως, ο Δημοσθένης που είχε το advantage για αυτήν την εβδομάδα, κλήθηκε να επιλέξει τα ζευγάρια που θα έκαναν coaching ο ένας στον άλλον κατά τη διάρκεια της φωτογράφισης. Ο Δημοσθένης, από την άλλη πλευρά, έχει τους κριτές ως coaches.

Φτάνοντας στο πλατό, το θέμα πήρε εξίσου μεγάλη διάσταση με το σετ κι οι υπόλοιποι κριτές έμειναν με το στόμα ανοιχτό. Ο Άγγελος Μπρατης κι η Καγιά, όπως ήταν αναμενόμενο, τα πήραν ελαφρώς στο κρανίο!

Όταν έφτασε η ώρα των αποκαλυπτηρίων, δεν παρουσιάστηκε μόνο η φωτογραφία που επέλεξαν τα παιδιά, αλλά και η φωτογραφία που επέλεξε ο φωτογράφος. Όμως, οι φωτογραφίες που αξιολογήθηκαν προκειμένου να αποφασίσουν οι κριτές ποιος θα φύγει ήταν εκείνες που επέλεξαν τα παιδιά.

Εκείνοι που κατάφεραν να επιλέξουν την ίδια φωτογραφία με εκείνη του φωτογράφου ήταν η Παρασκευή κι ο Δημοσθένης

Ο Δημοσθένης, μάλιστα, φάνηκε ότι πήρε την option απ’ όλους τους κριτές, καθώς το αποτέλεσμα της φωτογραφίας ήταν το ζητούμενο.

Και μόλις τελείωσε η κριτική των φωτογραφιών, τσουπ κι ο Γιώργος Καράβας!

Ο coach των μοντέλων παρευρέθηκε στο πλατό των αποχωρήσεων προκειμένου να ζητήσει μια τεράστια χάρη από τους κριτές… ΝΑ ΜΗ ΦΥΓΕΙ ΚΑΝΕΙΣ!

GNTM Αποχώρηση: Κι όντως δεν έφυγε κανείς!

ΕΛΠΊΖΟΥΜΕ ΤΟ ΜΆΘΗΜΑ ΝΑ ΈΓΙΝΕ ΠΆΘΗΜΑ ΣΕ ΌΛΟΥΣ!