Ο μοναδικός συνθέτης Max Richter, κυκλοφορεί το νέο του κομμάτι ‘All Human Beings’ από το αναμενόμενο του άλμπουμ με τίτλο ‘VOICES’ που θα κυκλοφορήσει στις 31 Ιουλίου.

Max Richter: Το single ‘All Human Beings’ είναι ένα κομμάτι μέσα από το οποίο σκέφτεσαι, προβληματίζεσαι και βλέπεις την αντανάκλαση του εαυτού σου.

To single κυκλοφορεί μαζί με το music video του. https://youtu.be/QmrIDK03Hlg

Βρείτε και ακούστε το ‘All Human Beings’, εδώ:

https://maxrichter.lnk.to/AllHumanBeingsGREPR

Το ορχηστρικό άλμπουμ ‘VOICES’ θα εμπνέει μηνύματα αγάπης και ελπίδας. Είναι οι φωνές πολλών ανθρώπων, είναι η φωνή της ανθρωπότητας εξηγεί ο Max Richter.

Το ‘VOICES’ είναι το 9ο studio album του Max Richter, μετά το SLEEP (2015).

Παρόλο που το ‘SLEEP’ κυκλοφόρησε πριν από 5 χρόνια, συνεχίζει την επιτυχία του παγκοσμίως, αφού επέστρεψε στη θέση Νο.1 των charts κλασικής μουσικής του Αμερικανικού Billboard το Μάρτιο και μέχρι στιγμής έχει συγκεντρώσει περισσότερο από 450 εκατομμύρια streams συνολικά σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες.

Λόγω της μεγάλης επιτυχίας του 8ώρου σε διάρκειας άλμπουμ SLEEP, ο σπουδαίος καλλιτέχνης Max Richter ανακοινώνει το λανσάρισμα της εφαρμογής ‘SLEEP’ η οποία είναι διαθέσιμη από σήμερα για όλους τους χρήστες iOS & Android συσκευών.