Jennifer Lopez

Κάπως αρχίζει να μας κουράζει η απίστευτη ομορφιά της Jennifer Lopez διότι δεν αποκαλυπτει τα πραγματικά μυστικά ομορφιάς της! Και έφτασε η ώρα να το κάνει γιατί είναι αδιανόητη κούκλα και το πρόσωπο της μοιάζει με αυτό μιας γυναίκας στα 30 της χρόνια.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Πριν από λίγες μέρες, η γνωστή τραγουδίστρια και ηθοποιός γιόρτασε τα γενέθλια της και πλέον έχει μπει στην ηλικία των 54! Ωστόσο, πιστεύουμε πως μας λέει ψέμματα γιατί η κατάσταση του προσώπου της είναι αδιανόητη!

Η Jennifer Lopez ανάρτησε ένα βίντεο στο Instagram όπου δείχνει στους διαδικτυακούς της φίλους πως είναι το πρόσωπο της χωρίς φίλτρα και μακιγιάζ ενώ κάνει ένα απλό και βασικό beauty routine για να ενυδατώσει το δέρμα της!

“Χωρίς φίλτρα. Μόνο εγώ. Έτσι είμαι εγώ στα 54, λαμπερή και χαρούμενη“, έγραψε η Τζένιφερ Λόπεζ ενώ κατά τη διάρκεια του βίντεο είπε πως είναι πολύ χαρούμενη και πως χρησιμοποιεί τα προϊόντα από τη δική της beauty σειρά για να είναι πάντα λαμπερή.

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jennifer Lopez (@jlo)

Κάποιοι χρήστες του διαδικτύου δεν μπορούσαν να πιστέψουν πως δεν έχει βάλει κάποιο φίλτρο στο βίντεο της ενώ άλλοι τη ζητούσαν να αποκαλύψει τις πλαστικές επεμβάσεις που έχει κάνει!

Ωστόσο, η τραγουδίστρια είπε κάτι πολύ σημαντικό στο βίντεο! Από πολύ μικρή ηλικία φοράει αντηλιακό όλη μέρα και δεν αφήνει το πρόσωπο της να εκτίθεται στον ήλιο χωρίς προστασία!

Τσέκαρε και αυτά: