Γλυφάδα

Στο πλαίσιο του Drive in Φεστιβάλ που διοργανώνει ο Δήμος Γλυφάδας με τη συνεργασία του Sfera 102,2, το πιο δυναμικό μουσικό συγκρότημα ξεσήκωσε το κοινό με τις επιτυχίες του σε έναν χώρο ασφαλή και δροσερό που έχει γίνει η μόδα του καλοκαιριού.

«Η εμπειρία αυτή είναι ξεχωριστή και η συμμετοχή του κόσμου πάρα πολύ μεγάλη. Οι συμπολίτες μας έχουν αγκαλιάσει με πολλή αγάπη αυτό το εγχείρημα. Ευχαριστούμε πάρα πολύ τους ONIRAMA που μας κάνουν την τιμή να γιορτάσουν μαζί μας, εδώ, στη Γλυφάδα μας, τα 20 χρόνια τους. Είναι μια επετειακή συναυλία», τόνισε στον χαιρετισμό του ο Δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου.

«Πρώτη φορά βιώνουμε κάτι τέτοιο και είναι μια μοναδική εμπειρία. Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον Δήμο Γλυφάδας για την πρόσκληση που μας έκανε και την εμπιστοσύνη που μας έδειξε», τόνισε από την πλευρά του ο Θοδωρής Μαραντίνης, ο οποίος έκανε εντυπωσιακή είσοδο στο χώρο τραγουδώντας πάνω σε ένα κάμπριο συλλεκτικό αυτοκίνητο – αντίκα, μια Cadillac του 1951, που παρέπεμπε στη ρομαντική εποχή των Drive in cinema.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της βραδιάς οι κόρνες των αυτοκινήτων «χόρευαν» στους ρυθμούς των μεγάλων επιτυχιών των ONIRAMA, ενώ ο frontman του συγκροτήματος με την ανεξάντλητη ενέργειά του μετέφερε εκρηκτικά vibes, δημιουργώντας μοναδική ατμόσφαιρα. Highlight της βραδιάς αποτέλεσε το tribute των ONIRAMA στον Λουκιανό Κηλαηδόνη τραγουδώντας μέσα από το συλλεκτικό αυτοκίνητο τα Θερινά Σινεμά.

Σε αυτή την αξέχαστη βραδιά οι ONIRAMA παρουσίασαν για πρώτη φορά σε συναυλία το νέο τους τραγούδι “Αχ Να Σε Ξέχναγα”, το οποίο έχει ήδη αγαπηθεί και βρίσκεται στη δεκάδα του ελληνικού airplay.

H είσοδος στο Drive in Φεστιβάλ Γλυφάδας είναι ελεύθερη. Αντί εισιτηρίου ο Δήμος Γλυφάδας συγκεντρώνει τρόφιμα και φάρμακα για τις κοινωνικές δομές του και η ανταπόκριση του κόσμου είναι συγκινητική