Τυροκαυτερή: Μία συνταγή από τον Νικόλαο Καρβέλα

Τυροκαυτερή

Ο γνωστός σεφ, Νικόλαος Καρβέλας έρχεται με άλλη μία συνταγή για να μάθουμε να φτιάχνουμε την καλύτερη τυροκαυτερή με απλό και γρήγορο τρόπο.

ΥΛΙΚΑ:

  • 350 γρ μανούρι
  • 300 γρ. Ελαιόλαδο
  • 500 γρ. Τυρί φέτα
  • 3 τσίλι πιπεριές
  • 3 τεμ πιπεριές Φλωρίνης ψιλοκομμένες
  • Φρέσκο ψωμί φρυγανισμένο για το σερβίρισμα
  • ΕΚΤΕΛΕΣΗ:

  • 1.Σε ένα μπλέντερ, βαζουμε τις πιπεριές Φλωρίνης μαζί με το ελαιόλαδο και τις χτυπάμε μέχρι να λιώσουν τελείως.
  • 2. Προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά και χτυπάμε μέχρι να ομογενοποιηθεί το μίγμα μας.
  • 3. Σερβίρουμε με φρέσκο φρυγανισμένο ψωμί ή με κριτσίνια.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...