Ο γνωστός σεφ, Νικόλαος Καρβέλας έρχεται με άλλη μία συνταγή για να μάθουμε να φτιάχνουμε την καλύτερη τυροκαυτερή με απλό και γρήγορο τρόπο.
ΥΛΙΚΑ:
- 350 γρ μανούρι
- 300 γρ. Ελαιόλαδο
- 500 γρ. Τυρί φέτα
- 3 τσίλι πιπεριές
- 3 τεμ πιπεριές Φλωρίνης ψιλοκομμένες
- Φρέσκο ψωμί φρυγανισμένο για το σερβίρισμα
- ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
1.Σε ένα μπλέντερ, βαζουμε τις πιπεριές Φλωρίνης μαζί με το ελαιόλαδο και τις χτυπάμε μέχρι να λιώσουν τελείως.- 2. Προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά και χτυπάμε μέχρι να ομογενοποιηθεί το μίγμα μας.
- 3. Σερβίρουμε με φρέσκο φρυγανισμένο ψωμί ή με κριτσίνια.