Ξεκίνησε το 21o Final Four 2019 -μπάσκετ με αμαξίδιο στη Θεσσαλονίκη και δε γίνεται να μην έχουμε κάποιες εικόνες από μια τόσο όμορφη διοργάνωση που προάγει τον αθλητισμό.

Στο αθλητικό κέντρο Χ.Α.Ν.Θ.-Ήρων «Μίλης Τσικινικας» έχουν ήδη ξεκινήσει να ετοιμάζονται και οι ομάδες που συμμετέχουν είναι τέσσερις: Μ.Αλέξανδρος 94, Α.Ο Καβάλας, Γ.Σ Δωδεκάνησος και Α.Σ Άτλας.

Ο πρώτος αγώνας ξεκίνησε στις 15:30 όπου η ομάδα Α.Σ Άτλας παίζει ενάντια στην Α.Ο Καβάλας και αναμένεται να έχει μεγάλο ενδιαφέρον το πρώτο παιχνίδι.

Η ομάδα Α.Σ Άτλας συνοδεύεται από τον προπονητή της, Ορφανίδη Θεόδωρο και στο πλευρό τους βρίσκεται ο έμπειρος φυσιοθεραπευτής, Δημοσθένης Ιμαριάγκμπε ο οποίος στηρίζει κάθε αθλητή ξεχωριστά και σύμφωνα με τις ανάγκες του.

Στις 17:30 αναμένεται η τελετή έναρξης ενώ στις 18:00 θα πραγματοποιηθεί ο αγώνας μεταξύ των Μ.Αλέξανδρος 94 και Γ.Σ Δωδεκάνησος. Όποιες ομάδες καταφέρουν να κερδίσουν θα προχωρήσουν στον μεγάλο τελικό ο οποίος θα διεξαχθεί αύριο (Σάββατο 7/12)  στις 17:30 ενώ ο μικρός τελικός θα γίνει στις 15:30.

Καλή επιτυχία σε όλους!