παραλίες

Οι παραλίες που βρίσκονται κοντά στην Αττική μας περιμένουν να τις εξερευνήσουμε και να απολαύσουμε στιγμές στο δροσερό νερό όταν ο ήλιος «καίει» και η θερμοκρασία έχει ανέβει στα ύψη.

Δεν ξέρω για εσένα, αλλά ένα από τα χειρότερα πράγματα που συναντάμε σε μια παραλία και μας σπάει τα νεύρα είναι αυτό το «τάκα-τούκα» που ακούγεται όταν κάποιοι αποφασίσουν να παίξουν ρακέτες ακριβώς δίπλα σου! Αλλά δεν μπορείς να πεις κάτι, γιατί δεν είσαι ο Ωνάσης και δε σου ανήκει ο χώρος. Άτιμη κοινωνία.

Βρήκαμε κάποια μέρη τα οποία είναι κοντά στην Αθήνα, και μπορείς να τα επισκεφτείς γαι να κάνεις τις βουτιές σου!

Ποιες είναι αυτές οι παραλίες;

#1. Βρωμοπούσι

Οκ, το όνομα δεν είναι και από τα καλύτερα! Βρίσκεται 53 χλμ. νοτιοανατολικά της Αθήνας, στα ανατολικά της Κερατέας και τα καθαρά νερά της παραλίας σε συνδυασμό με τη ψιλή άμμο είναι αρκετά για να σε κρατήσουν πολλές ώρες εκεί.

#2. Σέσι

Θέλεις ησυχία και στιγμές χαλάρωσης; Τότε θα πας στο Σέσι! Η παραλία βρίσκεται έξω από τον οικισμό Σέσι σε απόσταση 22 χιλιομέτρων από τον Τύμβο του Μαραθώνα. Για να φτάσεις εκεί πρέπει να διασχίσεις τον χωματόδρομο από το Γραμματικό.

#3. Θυμάρι

Περνάς το Λαγονήσι, τη Σαρωνίδα και την Ανάβυσσο και μετά θα συναντήσεις την παραλία Θυμάρι η οποία είναι ιδανική για εσένα που θέλεις να αποφύγεις την πολυκοσμία και να πλατσουρίσεις άνετα.