lockdown

Το lockdown έχει μπει ξανά δυναμικά στη ζωή μας και αναμένεται αν διαρκέσει 3 εβδομάδες (δεν αποκλείεται, βέβαια, να μείνει λίγο παραπάνω) και χρειαζόμαστε συγκεκριμένα πράγματα για να επιβιώσουμε στο σπίτι και να νιώθουμε super cozy!

Για πολλούς από εμάς,. Το σπίτι μας έχει μετατραπεί σε γραφείο αλλά αυτό που είναι απλά τέλειο, είναι το γεγονός πως μπορούμε να φορέσουμε ότι θέλουμε και να δουλέψουμε ακόμη και από το κρεβάτι!

 

Υπάρχουν κάποια items τα οποία ΟΛΟΙ θέλουμε κατά τη διάρκεια του lockdown και αν δεν τα έχουμε, μπορούμε να τα βρούμε online!

Ποια είναι αυτά τα items;

#1. Χνουδωτές ρόμπες σε διάφορα prints! Υπάρχουν πάρα πολλά στο εμπόριο και εμείς ήδη φοράμε την αγαπημένη μας zebra printed και νιώθουμε υπέροχα!

#2. Χνουδωτές «σαγιονάρες»! Είναι super cozy και θεωρούνται μεγάλο trend στο homewear για φέτος! Υπάρχουν πολλά χρώματα και όλοι μπορούν να αποκτήσουν ένα ζευγάρι! Μέχρι και σε γνωστή αλυσίδα παιχνιδιών μπορείς να τις βρεις και είναι πολύ οικονομικές!

#3.Αν δεν έχεις ήδη πάρει χνουδωτή, fleece κουβερτούλα, σου συνιστώ να ξεκινήσεις να ψάχνεις γιατί ότι πιο τέλειο για να σκεπαστείς ενώ αράζεις στον καναπέ σου και βλέπεις την αγαπημένη σου σειρά!

Btw, τα συγκεκριμένα items μπορεί να τα βρεις και σε κάποια σούπερ μάρκετ! Μια μετακίνηση #2 είναι ίσως το «κλειδί»!