κλιματιστικό

Καλοκαίρι, υψηλές θερμοκρασίες και απίστευτος ιδρώτας είναι οι τρεις λόγοι για τους οποίους επιλέγουν να ανάψουμε το κλιματιστικό μας και να απολαμβάνουμε τη δροσιά! Αλλά κοστίζει πολύ και η «λυπητερή» έρχεται στο τέλος του καλοκαιριού!

Το κλιματιστικό δεν είναι μόνο ακριβό! Δεν και πολύ καλό στην υγεία μας καθώς μπορεί να προκαλέσει ακόμη πιο σοβαρά προβλήματα σε ανθρώπους που έχουν αναπνευστικά προβλήματα και να «πιάνεσαι» όταν έχεις περάσει πολλές ώρες μαζί του.

Τι μπορείς να κάνεις για να μην έχεις την «ανάγκη» του κλιματιστικού από το πρωί μέχρι το βράδυ;

#1. Τα βαμβακερά σεντόνια είναι αυτό που χρειάζεσαι για να μη ζεσταίνεσαι το καλοκαίρι! Πρέπει να τα επιλέξεις γιατί το βαμβάκι αερίζεται και γενικότερα θεωρείται ένα υλικό «δροσερό». Μάλιστα, μπορείς να βάλεις το σεντόνι σου για λίγη ώρα στην κατάψυξη για να πάρει μια ωραία θερμοκρασία και μόλις σκεπαστείς θα νιώσεις απίστευτη δροσιά.

#2. Πάρε τον ανεμιστήρα σου και δυο μπουκάλια τα οποία έχεις γεμίσει με κρύο νερό! Άνοιξε κάποιες τρυπούλες και άφησε το νερό και τον αέρα να κάνουν όλη τη δουλειά.

#3.Μπροστά από τον ανεμιστήρα σου μπορείς να βάλεις ένα μπολ με παγάκια και σε συνδυασμό με τον αέρα θα αισθανθείς μια υπέροχη δροσιά!