Queer eye

Δεν ξέρω σε τι φάση βρίσκεσαι, αλλά είναι σχεδόν σίγουρο πως όπως εγώ έτσι και εσύ χρειάζεσαι μια νότα αισιοδοξίας, και το «Queer eye» το οποίο προβάλλεται στο Netflix θα σου δώσει μια ευχαρίστηση.

Τι είναι το «Queer Eye» με ρωτάς γλυκό μου πλασματάκι;

Λοιπόν, ο Antoni Porowski, o Tan France , o Karamo Brown , o Bobby Berk και ο Jonathan Van Ness, αναλαμβάνουν να αλλάξουν τις ζωές ορισμένων ανθρώπων οι οποίοι δεν μπορούν να χειριστούν κάποιες καταστάσεις ή που έχουν περάσει κάποιες δυσκολίες στη ζωή τους και θέλουν να ορθοποδήσουν.

Η μαγική ομάδα του reality (μη σε τρομάζει η λεξούλα) προσπαθεί αν κάνει ότι καλύτερο μπορεί έτσι ώστε να δημιουργήσει τις κατάλληλες συνθήκες για αυτούς τους ανθρώπους και υπάρχουν τρεις λόγοι για να το παρακολουθήσεις σήμερα κιόλας.

#1. Μεταμορφώνουν εμφανισιακά τους ανθρώπους που θέλουν τη βοήθεια τους και αυτό είναι κάτι που πάντα έχει ενδιαφέρον! Άσε, που μπορεί να ακούσεις κάποιο tip το οποίο θα βοηθήσει και εσένα.

#2.Η ομάδα του συγκεκριμένου reality περνά πολύ όμορφα μηνύματα τα οποία μας αφορούν όλους. Είτε είσαι μέλος της LGBT+κοινότητας, είτε δε νιώθεις καλά με την εμφάνιση σου, είναι ένα πρόγραμμα το οποίο θα σου δώσει συμβουλές τη στιγμή που νομίζεις ότι δε τις χρειάζεσαι και θα σε κάνει να προβληματιστείς.

#3.Θα συγκινηθείς! Big time συγκίνηση όμως! Οι ιστορίες πολλών ανθρώπων θα σε κάνουν να το ρίξεις αυτό το άτιμο το δάκρυ που κρατάς στα ματάκια σου τόσο καιρό και ίσως σε βοηθήσει να ξεσπάσεις και να πάρεις μια ανάσα!

Τσέκαρε και ένα trailer για να πάρεις μια «γεύση»:

Who said this? @stylefreakalex