ραντεβού

Είναι ωραία φάση τα πρώτα ραντεβού και πολλές φορές έχουμε βγει με αγόρια τα οποία μας αρέσουν πολύ και μας δείχνουν ότι τους αρέσουμε πολύ αλλά την επόμενη μέρα του ψάχνουμε στην Νικολούλη γιατί είναι εξαφανισμένοι!

Μπορεί το πρώτο ραντεβού να είναι υπέροχο αλλά κρύβει παγίδες και αν έχεις την τάση να πιστεύεις από την πρώτη φορά που θα βγεις με κάποιον όλα όσα σου λέει, πρέπει να είσαι πιο προσεκτικό πλασματάκι!

Πολλοί άνδρες έχουν την ανάγκη να δείχνουν στο πρώτο ραντεβού την ανάγκη τους για τρυφερότητα και με αυτόν τον τρόπο μπορούν να μας παραπλανήσουν πολύ εύκολα. Ή θέλουν να πετύχουν κάτι πολύ συγκεκριμένο και προτιμούν να δείξουν ένα γλυκό προφίλ για να σε κατακτήσουν πιο εύκολα!

Τι κάνουν; Τώρα θα σου πω:

#1.Σου αναφέρουν στο πρώτο ραντεβού πως δε θέλουν να γυρνούν από δω και από κει και πως έχουν κουραστεί να βλέπουν τριγύρω τους κοριτσάκια τα οποία δεν ξέρουν να συμπεριφέρονται και είναι προκλητικές! (Όπου ακούς τέτοια πράγματα κράτα μικρότερο τσαντάκι από to Le Chiquito του jacquemus ).

#2. Σε κοιτάζουν μέσα στα μάτια και χάνονται! Σε πλησιάζουν πολύ τρυφερά και απλά πέφτει το χεράκι τους πάνω στο δικό τους! Σου μιλούν για πράγματα που αφορούν την καθημερινότητα τους! Μην την πατήσεις! Απλά μπορεί να νιώθει οικειότητα ή να θέλει να έχει για 2 ωρίτσες λίγη τρυφερότητα στη ζωή του.

#3. Μετά το τέλος του ραντεβού το κλασικό «Θα μιλήσουμε σύντομα», ή «Θα σου στείλω», κτλ! Αγάπη, όσο τέλεια και αν νομίζεις πως πήγε το ραντεβού δε σημαίνει ότι θα εμφανιστεί ξανά γιατί πολύ απλά μπορεί να ήθελε κάτι πολύ συγκεκριμένο και εσύ να φανέρωσες πως δεν είσαι για παιχνιδάκια! Αν στείλει, έστειλε! Δε θα καθίσεις πάνω από το κινητό περιμένοντας! Έχουμε και μια ζωούλα η οποία είναι πολύ όμορφη!

Προφανώς και δε λειτουργούν όλοι οι άνδρες με τη μέθοδο της παραπλάνησης αλλά συμβαίνει!