ραντεβού

Βρε τα πρώτα ραντεβού είναι τα πιο ωραία και αν έχουν και κάποια ιδιαιτερότητα, ακόμη καλύτερα! Μας αρέσουν οι πρωτότυπες ιδέες και να ξέρεις πως ο κόσμος τις εκτιμά πολύ και πάντα τις μνημονεύει.

Το πρώτο ραντεβού δε θέλει πολλά για να είναι πετυχημένο αλλά πλέον είναι πολύ cool και ωραίο να βρίσκουμε πρωτότυπες ή έστω όχι τόσο passe ιδέες για να δείξουμε στο άλλο άτομο πως το σκεφτήκαμε λίγο παραπάνω!

Αυτές είναι οι δικές μας ιδέες και ίσως σε βοηθήσουν!

#1.Σε μια ταράτσα!

Όλα τα σπίτια έχουν ταράτσες! Μίλα με τον διαχειριστή της πολυκατοικίας και εξήγησε του τι θέλεις να κάνεις! Πάρε ένα ωραίο τραπεζομάντιλο, ποτήρια και ένα παγωμένο μπουκάλι κρασί και κάλεσε το άτομο που σε ενδιαφέρει για να καθίσετε ψηλά και να χαζέψετε τα αστέρια.

#2.Σε μια παραλία!

Αντί να βγείτε σε ένα μαγαζί για dinner και καφέδες, μπορείτε να πάρετε πάλι ένα κρασί ΄’η μπύρες και να αράξετε στην παραλία! Ηρεμία, αστέρια και το κύμα της θάλασσας! Πόσο ρομαντικό.

#3. Σε κάποιο μουσείο!

Ναι, ναι μπορεί εσένα να σου φαίνεται ξενέρωτο αλλά το άλλο άτομο θα εκτιμήσει πολύ το γεγονός πως θέλεις να πρωτοτυπήσεις και να κάνεις κάνει το οποίο είναι ξεχωριστό! Άσε που θα μάθεις και κάτι!