δουλειά

Από παιδιά πετάμε ατακούλες του τύπου «Εγώ όταν θα μεγαλώσω θα γίνω πυροσβέστης, εγώ όταν μεγαλώσω θα γίνει πριγκίπισσα» και άλλα σχετικά και τελικά βρισκόμαστε σε μια δουλειά η οποία ίσως και να μη μας αρέσει.

Η δουλειά των ονείρων σου είναι εκεί έξω και ήρθε η ώρα να τη βρεις και να τη διεκδικήσεις! Τσέκαρε τα παρακάτω tips για να σου δώσουν μια παραπάνω ώθηση!

#1. Σκέψου πολύ καλά ποια είναι η δουλειά των ονείρων σου! Μην σκέφτεσαι πως θέλεις να κάνεις πολλά πράγματα μαζί! Βάλε έναν συγκεκριμένο στόχο και μην αφήνεις άλλα πράγματα να σε αποσπούν.

#2. Πάρε τις απαραίτητες γνώσεις! Αν θέλεις να εργαστείς σε περιοδικό μόδας (παράδειγμα δίνω), πρέπει να αποκτήσεις τα κατάλληλα εφόδια και να τα δουλεύεις συνεχώς! Δεν πρέπει να επαναπαύεσαι!

#3. Μην ακούς τι σου λένε οι άλλοι! Καλές οι συμβουλές, αλλά μέχρι εκεί! Αν εσύ θέλεις να κάνεις κάτι συγκεκριμένο επειδή το αγαπάς και πιστεύεις πως θα είσαι πολύ καλός/ή τότε κάντο! Δεν υπάρχουν όρια όταν θέλουμε να κάνουμε κάτι για το οποίο πιστεύουμε πως έχουμε «γεννηθεί»!