Μην ψάξεις για μια δουλειά η οποία δε σε αφήνει να είσαι ο εαυτός σου! Κυνήγησε αυτό που αγαπάς!

Από παιδιά πετάμε ατακούλες του τύπου «Εγώ όταν θα μεγαλώσω θα γίνω πυροσβέστης, εγώ όταν μεγαλώσω θα γίνει πριγκίπισσα» και άλλα σχετικά και τελικά βρισκόμαστε σε μια δουλειά η οποία ίσως και να μη μας αρέσει.

Η δουλειά των ονείρων σου είναι εκεί έξω και ήρθε η ώρα να τη βρεις και να τη διεκδικήσεις! Τσέκαρε τα παρακάτω tips για να σου δώσουν μια παραπάνω ώθηση!

#1. Σκέψου πολύ καλά ποια είναι η δουλειά των ονείρων σου! Μην σκέφτεσαι πως θέλεις να κάνεις πολλά πράγματα μαζί! Βάλε έναν συγκεκριμένο στόχο και μην αφήνεις άλλα πράγματα να σε αποσπούν.

#2. Πάρε τις απαραίτητες γνώσεις! Αν θέλεις να εργαστείς σε περιοδικό μόδας (παράδειγμα δίνω), πρέπει να αποκτήσεις τα κατάλληλα εφόδια και να τα δουλεύεις συνεχώς! Δεν πρέπει να επαναπαύεσαι!

#3. Μην ακούς τι σου λένε οι άλλοι! Καλές οι συμβουλές, αλλά μέχρι εκεί! Αν εσύ θέλεις να κάνεις κάτι συγκεκριμένο επειδή το αγαπάς και πιστεύεις πως θα είσαι πολύ καλός/ή τότε κάντο! Δεν υπάρχουν όρια όταν θέλουμε να κάνουμε κάτι για το οποίο πιστεύουμε πως έχουμε «γεννηθεί»!