αρνητική ενέργεια

Προσπαθούμε καθημερινά να αποβάλλουμε την αρνητική ενέργεια από τη ζωή μας, καθώς δεν είναι και οι καλύτερες εποχές και η πανδημία μας έχει προκαλέσει πολλές άσχημες σκέψεις! Οπότε, καταλαβαίνεις πως κάτι πρέπει να κάνουμε για να αποσυμφοριστούμε από ότι μας χαλάει!

Περνάμε πολλές ώρες στο σπίτι μας και με την τηλεργασία κοντεύουν να φτάσουν στο ταβάνι αφού δεν μπορούμε να κάνουμε τα ραντεβού έτσι όπως θέλουμε, ούτε να δούμε τους συνεργάτες μας! Και γεμίζουμε αρνητική ενέργεια τον χώρο μας!

Πώς θα «καθαρίσουμε» τους χώρους μας με τρεις απλούς τρόπους:

#1. Κάψε φασκόμηλο! Σε ένα τασάκι βάλε ένα κομμάτι αλουμινόχαρτο, ρίξε λίγο φασκόμηλο και άρχισε να μεταφέρεις το τασάκι γύρω στους χώρους του σπιτιού.

#2. Το νερό σύμφωνα με το Feng Shui είναι ένα ήρεμο στοιχείο το οποίο είναι απαραίτητο σε έναν χώρο γιατί προσφέρει θετική ενέργεια! Ένα συντριβανάκι εσωτερικού χώρου είναι ιδανικό! Άσε που θα ακούς τον ήχο και θα ηρεμείς.

#3. Οι κρύσταλλοι από όνυχα, από αχάτη και αμέθυστο μπορούν να τοποθετηθούν στους χώρους του σπιτιού σου και η αρνητική ενέργεια θα αρχίσει να φεύγει! Μπορείς να τους προμηθευτείς από μαγαζιά που ασχολούνται με τον «καθαρισμό» της ενέργειας, της αύρας και να μάθεις ακόμη περισσότερο! Δεν τους χρησιμοποιούν τυχαία πολλές celebrities!