Netflix

Μπορεί να έχουμε δει αρκετούς Έλληνες ηθοποιούς να συμμετέχουν σε παραγωγές του Netflix, αλλά υπάρχουν και ελληνικές σειρές που δικαιωματικά έχουν όλα τα φόντα να κυριαρχήσουν μεταξύ των αντίστοιχων ξένων.

ad

Κωνσταντίνου και Ελένης

Μια διαθήκη φέρνει τα πάνω κάτω σε δύο τελείως διαφορετικούς ανθρώπους, καθώς μέχρι το δικαστήριο να αποφασίσει τίνος είναι το σπίτι συμφωνούν να συγκατοικήσουν. Τι γίνεται, όμως, όταν ο έρωτας τούς χτυπά την πόρτα;

Singles

Μια σειρά γεμάτη θεωρίες προσπαθεί να αποδείξει ότι τα πάντα έχουν μια εξήγηση και σκιαγραφεί τις προσωπικότητες διαφορετικών ανθρώπων που στην τελική καταφέρνουν να δημιουργήσουν μια παρέα. Η Ράνια και η Λίλα είναι δύο γυναίκες τελείως διαφορετικές, από δύο τελείως διαφορετικούς κόσμους που τελικά γίνονται αχώριστες φίλες.

Το Δεληγιάννειον Παρθεναγωγείον

Λίγο πριν τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο, μια γυναίκα φτάνει στο Δεληγιάννειον Παρθεναγωγείον και καταφέρνει να δημιουργήσει πολλές αντιδράσεις για τις μοντέρνες της σκέψεις. Τα παντελόνια μπορεί να τα φοράνε κι οι γυναίκες πλέον, αλλά όταν το έκανε η Ζωή δημιούργησε θύελλα αντιδράσεων. Μέχρι και ο διευθυντής του οικοτροφείου θηλέων “πέφτει” κάτω από την γοητεία της.

Το Νησί

Η 18χρονη Αλέξις προσπαθεί να μάθει τα πάντα για το παρελθόν της μητέρας της, Σοφίας, και φτάνει μέχρι τη γενέτειρά της, την Κρήτη. Εκεί, όμως, ανακαλύπτει ότι κρύβεται ένα τεράστιο μυστικό πίσω από την οικογένειά της, καθώς οι πρόγονοί της συνδέονταν με το νησί της Σπιναλόγκας, το μέρος δηλαδή που ζούσαν οι λεπροί μετά το 1939.

Διάβασε και αυτό: Οι λόγοι για τους οποίους πρέπει να δεις την ταινία “Ο Αρχάριος”

Ad