Αθήνα
Είναι μέσα Ιουλίου και ο χρόνος περνάει γρήγορα και με φουλ ζέστη στην Αθήνα.. Έχετε επιλέξει με το σύντροφό σου να μείνετε εδώ γιατί ο covid-19 τα έφερε όλα τούμπα και ούτε ευρώ για καλοκαιρινές εξορμήσεις!
Παρόλα αυτά, σου έχουμε 4+1 μέρη που μπορείτε να πάτε και να ‘στε τα δυο σας!
#1.Ξεκινάμε με την Πλάκα! Τι πιο όμορφο από έναν απογευματινό περίπατο χεράκι χεράκι στην Πλάκα, την ώρα που πέφτει ο ήλιος;! Άσε που μπορείτε να καθίσετε στα σοκάκια της Πλάκας με μια μπυρίτσα στο χέρι και να αγναντεύετε το ηλιοβασίλεμα..
#2.Ας συνεχίσουμε με το Καβούρι! Αν δεν έχεις επισκεφθεί την παραλία στο Καβούρι το βράδυ με τον σύντροφό σου,τότε πρέπει να συμβεί. Κάν’ το εικόνα.. Εσύ, αυτός κι η θάλασσα και ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ!
#3.Μην ξεχνάμε όμως και τη Μαρίνα Φλοίσβου! Μπορείτε να βολτάρετε, να πιείτε καφέ ή ποτό αλλά και να τσιμπήσετε και κάτι, έχοντας θέα τη θάλασσα και στο βάθος του ματιού σας τον Πειραιά.

#4.Μιας και είπαμε Πειραιά, ας πάμε λιγάκι στην Πειραϊκή! Η Πειραϊκή είναι must επιλογή για περατζάδα, φαγητό και καφέ! Ειδικά τις ώρες που ήλιος δύει, όλα είναι χάρμα οφθαλμού!

#+1. Τέλος, μήπως διαθέτετε κι αμαξάκι;! Εάν ναι, τότε ο Λυκαβηττός είναι ο κατεξοχήν προορισμός για ζευγαράκια, αν και θέλει λιγάκι προσοχή! Ξέρω ότι μπορεί να ακούγεται πολύ πασέ προορισμός, αλλά εσείς στο αμάξι αγκαλίτσα και η Αθήνα πιάτο.. Χμ, δεν ακούγεται κι άσχημη ιδέα!
@vangeliskafasis, Travel & Fashion enthousiast