Πόλος έλξης επωνύμων το 4711.

Το πάρτι συνεχίζεται δυνατά στον ανανεωμένο χώρο του 4711!

ad

Το 4711, για έναν ακόμα χειμώνα πρωταγωνιστεί στη νυχτερινή ζωή της πόλης προσφέροντας στο κοινό του την απόλυτη και διαφορετική διασκέδαση μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Εδώ και τρεις βδομάδες, με το σύνθημα να είναι “ζήστο αλλιώς” όλη η πρωτεύουσα βρίσκεται τις Κυριακές στο αγαπημένο της στέκι.

Ο Γιώργος Τσαλίκης για τρίτη συνεχόμενη σεζόν είναι το κεντρικό πρόσωπο, υπηρετώντας το “live clubbing” με τον δικό του μοναδικό και ιδιαίτερο τρόπο. Μαζί του σε guest εμφάνιση ο Γιώργος Λεμπέσης.

Φέτος, κάθε Σάββατο και Κυριακή, ο Γιώργος Τσαλίκης, υποδέχεται στη σκηνή πολλούς και αγαπημένους φίλους.

Την περασμένη εβδομάδα στο 4711 έδωσαν το “παρών” η Ελπίδα, ο Πασχάλης κι η Πωλίνα και ο Χρήστος Μενιδιάτης που ο καθένας τους ξεχωριστά, τραγούδησε επί σκηνής πλάι στο Γιώργο Τσαλίκη τα αγαπημένα τραγούδια και όλοι μαζί έγιναν μια παρέα.
“Στη Ντισκοτέκ”, “Μην της το πεις”, “Push ups” “Οι Κυριακές” κ.α. Ξεχωριστές παρουσίες όμως ήταν κι ο δήμαρχος Περιστερίου Α. Παχατουρίδης & η Δ. Μοιραράκη.

Τη μουσική παρέα του 411 συμπληρώνουν οι Γιώργος Ξυλούρης, Έλενα Δομάζου, Μάκης Δράκος, Έλενα Κορωναίου και Άρης Πετράκης.

Και το «Ζήστο Αλλιώς» στο 4711 φέτος το χειμώνα δεν σταματάει εδώ.

Εκτός από το μεγάλο πάρτι κάθε Σαββατόβραδο και κάθε Κυριακή στις 20:00 στο 4711 θα μπορείτε να απολαύσετε υπέροχο και εμπνευσμένο φαγητό από τα χέρια του βραβευμένου σεφ Δημήτρη Νίκολη, που θα απογειώσει τον ουρανίσκο σαςκαι θα σας θυμίσει τις χρυσές «γευστικές» εποχές του Doors!

Info
4711: Λ. Κηφισίας 7, Μαρούσι ( Παλιά Αυτοκίνηση)
Τηλέφωνο κρατήσεων: 210 7214711, 210 6196769
Κάθε Σάββατο στις 23:00
&Κάθε Κυριακή στις 20:00