guilty pleasures

Ναι, είμαι ένας άνθρωπος που έχει guilty pleasures και πλέον δεν ντρέπομαι να το πω! Και στο κάτω κάτω της γραφής, όλοι μας απολαμβάνουμε κάποια πράγματα τα οποία μπορεί να μην είναι αποδεκτά από μια μεγάλη μερίδα κόσμου!

Οι ένοχες απολαύσεις αφορούν σε πράγματα τα οποία δεν κάνουν συνήθως όλοι ή πολλοί τις κράζουν γιατί είναι τέτοια η φύση τους! Και να πω σε αυτό το σημείο… Μην κρίνεις για να μην κριθείς darling γιατί θα έρθει και εσένα η ώρα σου!

Μιλούσα με κάτι φίλους, και μόλις τους είπα πως βλέπω «Keering up with the Kardashians» με κοίταξαν λες και έχω κατέβει από άλλον πλανήτη και το κράξιμο δε σταμάτησε! Και έρχομαι εγώ τώρα και ρωτώ: «Εσύ δεν κάνεις κάτι το οποίο κρατάς κρυφό από τους άλλους γιατί φοβάσαι πως θα σε κρίνουν»;

Αυτά είναι τα δικά μου guilty pleasures;

#1. Βλέπω ταινίες της Disney και ντρέπομαι να το πω! Ναι γιατί είναι ωραίες, μου θυμίζουν τις εποχές που ήμουν παιδάκι και μου αρέσουν ρε παιδί μου! Τι να κάνω!

#2. Απολαμβάνω τη μαγειρική όσο τίποτα άλλο, αλλά υπάρχουν στιγμές που δεν μπορώ να αντισταθώ σε ένα λαχταριστό burger! Και ναι! Το παραγγέλνω και το τρώω σαν μην υπάρχει αύριο!

#3.Πίνω τον χυμό απευθείας από το μπουκάλι! Δίκασε με!

#4. Παίρνω κουτάλι, τη nutella και βλέπω ρομαντικές ταινίες τις Κυριακές! Γιατί μπορώ!

#5.Και σαν να μην έφταναν όλα τα άλλα, βλέπω «Keeping up with the Kardashians» και ξέρω όλες τις ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για τους τσακωμούς των αδερφών, τις επιχειρήσεις τους και για όλα όσα κάνουν!

Τα υπόλοιπα δεν τα αποκαλύπτω γιατί αφορούν μια μικρή μερίδα κόσμου (χιχιχι).

Κάποια μικρά μυστικά αποκαλύφθηκαν! Αυτά είχα να δηλώσω!

Xoxo, Stylefreakalex