εστίαση

Το 2021 που όλοι τόσο πολύ επιθυμούσατε να έρθει, έφτασε αλλά πολλοί είναι αυτοί που πριν από λίγο καιρό αναρτούσαν δημοσιεύσεις του τύπου «Νέο έτος έλα πάρε με από δω» και άλλα τέτοια, και τώρα μετανιώνουν την ώρα και τη στιγμή, αφού το νέο έτος έχει ξεκινήσει περίεργα.

Η νέα χρονιά αναμένεται να είναι χειρότερη από το 2020 σύμφωνα με τους αστρολόγους και ποια είμαι εγώ για να τους αμφισβητήσει; Βέβαια, όλοι πρέπει να προσπαθήσουμε να διατηρήσουμε μια θετική στάση απέναντι στις καταστάσεις γιατί δεν πρέπει να μας πέφτει το ηθικό! Με μίζερες σκέψεις και αρνητική ενέργεια, αυτό που καταφέρνουμε είναι να κάνουμε κακό στον εαυτό μας και να ρίχνουμε τη ψυχολογία μας και δεν είναι κάτι που θέλουμε μικρά μου πλασματάκια!

Τι θα ήθελα να συμβεί το 2021 αλλά κάτι μου λέει (στους αστρολόγους θα ρίξω το blame) πως δε θα γίνουν οι επιθυμίες μου διαταγή:

#1.Να αγκαλιαστούμε όλοι ξανά και να μη φοβόμαστε να βγούμε ραντεβού εξαιτίας του Covid!

#2.Να κάνουμε πάρτι! Ναι, βρε παιδί να παρτάρουμε με πολλούς φίλους και γνωστούς, να πιούμε τα ποτάκια μας και να είμαστε κουλ και χαμογελαστοί!

#3. Να ανοίξει η εστίαση και να δουλεύουν ΟΛΑ κανονικά χωρίς φόβο και τρόμο! Και όχι να πηγαίνουμε για καφέ 4-6 άτομα και να μην μπορούμε να χαρούμε στιγμές με τη μεγάλη παρέα μας!

#4.Να πηγαίνουμε όπου θέλουμε, ότι ώρα θέλουμε και να κάνουμε ότι θέλουμε! Ελεύθερα και ωραία! Και όχι να φοβόμαστε ότι θα μας «σκάσει» κάποιο πρόστιμο επειδή τολμήσαμε να βγούμε από το σπίτι και να κάνουμε τζόγκινγκ στις 23:45 το βράδυ!

#5.Να «ανασάνουμε» οικονομικά! Και μιλάω σούπερ σοβαρά! Η παγκόσμια οικονομία αντιμετωπίζει μεγάλο πρόβλημα και μπορεί ακόμη να μην το έχουμε νιώσει στο πετσί μας, αλλά καλομελέτα και έρχεται! Η Ελλάδα είναι ούτως  ή άλλως μια χώρα η οποία αντιμετώπιζε οικονομικό πρόβλημα, και η πανδημία επιβαρύνει ακόμη περισσότερο την κατάσταση!

Όπως και να έχει, είναι απλές σκέψεις και τίποτα δεν είναι σίγουρο! Εξάλλου, ότι είναι να γίνει, θα γίνει! Το θέμα είναι πως θα το αντιμετωπίσουμε εμείς!

Who said this? @stylefrekalex