roadtrips

Δε ψήνεσαι να ταξιδεύεις με αεροπλάνο, πλοίο και τρένο; Τότε τα roadtrips είναι ιδανικά για εσένα αφού μπορείς να ζήσεις την εμπειρία ενός ταξιδιού στο μεγαλείο του!

Πολλοί είναι αυτοί που επιλέγουν να πάρουν το αμάξι τους ή τη μηχανή τους και να βρεθούν στο δρόμο πηγαίνοντας προς το άγνωστο και εμείς λατρεύουμε τη συγκεκριμένη φάση, αφού μέσα από τα ταξίδια αυτά μπορείς να ανακαλύψεις “διαμάντια” και δρόμους που θα σε πάνε σε μέρη μαγικά! Αλλά θέλει πάντα προσοχή και πρέπει να έχεις το μυαλό σου συγκεντρωμένο!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Roadtrip (@roadtrip)

Roadtrips – Ποια είναι τα tips στα οποία πρέπει να δώσεις βάση:

#1.Αν ταξιδέψεις με αυτοκίνητο, φρόντισε να μην το τιγκάρεις με πράγματα! Πάρε αυτά που χρειάζεσαι ή αυτά που θα έπαιρνες όπως θα ταξίδευες με ένα αεροπλάνο!

#2.Κάνε πρόγραμμα! Επειδή ταξιδεύεις χωρίς περιορισμούς, δε σημαίνει πως δεν πρέπει να οργανωθείς! Πάρε τους χάρτες σου, σημείωσε δρόμους και μέρη που θέλεις να πας!

#3.Φρόντισε να έχεις ψιλά για διόδια! Ακόμη και αν επιλέξεις να ταξιδέψεις με το όχημα σου εκτός Ελλάδας, είναι σημαντικό να έχεις ψιλά για τα διόδια! Και τσέκαρε αν τα μέρη που θα επισκεφτείς δέχονται ευρώ!

#4.Φρόντισε να είναι το όχημα σου καθαρό!

#5.Βρες εφαρμογές οι οποίες θα σε βοηθήσουν να κάνεις ένα καλύτερο ταξίδι! Μπορεί να είναι για το μέρος που πας, για την κίνηση στο δρόμο ακόμη και για local περιοχές όπου θα φας καλά!