πόλεις

Πόλεις: Μπορεί λόγω καραντίνας να μας έχει πάρει λίγο «από κάτω» αλλά αυτό δε σημαίνει πως θα χάσουμε την αισιοδοξία μας και πως δε θα κάνουμε όνειρα για το μέλλον! Δε θέλω τέτοια!

Υπάρχουν πολλές πόλεις στον πλανήτη που θα θέλαμε να επισκεφτούμε, αλλά κάνοντας ένα brainstorming καθισμένοι στον καναπέ μας και αγναντεύοντας τον λευκό μας τοίχο, υπήρξαν κάποιες που θέλουμε να επισκεφτούμε αμέσως.

Το Λονδίνο έχει μια μαγευτική ομορφιά, το Παρίσι είναι η πόλη του Φωτός και των ερωτευμένων, το Άμστερνταμ είναι για εσένα που σε χαρακτηρίζει το κουλνες ενώ η Κωνσταντινούπολη (λατρεμένη μου πόλη) θα σε κάνει να ερωτευτείς τα χρώματα του ηλιοβασιλέματος!

Αυτές είναι οι πόλεις που θα θέλαμε να βρεθούμε, σήμερα κιόλας!

#1.Βαρσοβία 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

#spacerpowarszawie #discoverwarsaw #warsawcity #warsawarchitecture #visitwarsaw #tomplevnikphoto

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tom Plevnik 📷 Photographer (@tomplevnik) στις

#2.Δουβλίνο 

#3.Λονδίνο 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Perfection from @a_ontheroad! 😱 #WisteriaHysteria in #NottingHill 💜 Happy Sunday everyone! 🙏🏼 ______________________________________________ #thisislondon #london #londonlife #londoninbloom #lovelondon #visitlondon #londres #londra #uk #british #🇬🇧

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη @LONDON (@london) στις

#4.Άμστερνταμ

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

We’re super thankful to @trilalirt for giving us a glimpse of spring snow this year. It’s so wonderful to see blossom carpet the streets. x x x #AMSvisitsyou #AMSdailylife #iamsterdam #amsterdam #springsnow #stayathome #blijfbinnen

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη I amsterdam (@iamsterdam) στις

#5.Παρίσι

+#1.Κωνσταντινούπολη