Τυροκριτσίνια σφολιάτας: Μία συνταγή του Νικόλαου Καρβέλα

Τυροκριτσίνια σφολιάτας

Ο γνωστός Έλληνας σεφ, Νικόλαος Καρβέλας φέρνει μία νέα συνταγή στο Citynow η οποία γίνεται εύκολα αλλά και πολύ γρήγορα. Τα τυροκριτσίνια σφολιάτας τα οποία είναι πανεύκολα στην παρασκευή τους.

ΥΛΙΚΑ

  • 1 πακέτο φύλλο σφολιάτας
  • 1 αυγό
  • 250 γρ τυρί της αρεσκίας μας(φέτα, γραβιέρα, κασέρι)
  • Σουσάμι για πασπάλισμα:

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Ανοίγουμε το φύλλο σφολιάτας και με τη βοήθεια ενός πινέλου, περνάμε με αυγό όλη την επιφάνεια.
  2. Πασπαλίζουμε με το τυρί και στη συνέχεια με το σουσάμι. Κόβουμε σε μακρόστενες λωρίδες 15Χ2cm και τις στρίβουμε
    αντίθετα απο κάθε πλευρά.
  3. Τοποθετούμε τις λωρίδες επάνω σε λαδόκολλα και ψήνουμε στους 180 βαθμούς, μέχρι να ροδοκοκκινίσουν

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...