Η γη της ελιάς: Η Μαργαρίτα παραμένει στην Αθηνά

Η γη της ελιάς

Η γη της ελιάς έρχεται την Κυριακή με ένα νέο επεισόδιο και αυτή τη φορά η Μαργαρίτα αποφασίζει να παραμείνει στο σπίτι της Αθηνάς.

Τι θα δούμε στο επεισόδιο την Κυριακή στη σειρά Η γη της ελιάς.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΕΙΡΑ

Επεισόδιο 96 (Κυριακή 23 Φεβρουαρίου στις 21:50)

Μετά τη συμβουλή του Κουράκου, η Μαργαρίτα παραμένει στο σπίτι της Αθηνάς για να είναι πιο προστατευμένη από τη σπείρα των αρχαιοκάπηλων που την έχει βάλει στο μάτι. Ο Λυκούργος δείχνει να ζηλεύει τον Ανδρέα και την καινούρια φιλία που έχει αρχίσει να αναπτύσσει με τη Χάιδω. Η Βασιλική ετοιμάζει δείπνο για τη Λίνα και της επιφυλάσσει μια έκπληξη που την αφήνει άναυδη.

Μία μεγάλη διαφωνία μεταξύ Μάνου και Ανδρέα δημιουργεί ένταση στην εταιρεία και το κλίμα μεταξύ τους χαλάει. Σε συνέχεια όλων αυτών, ο Μάνος παρεξηγείται και με την Αθηνά.

Ο Παρασκευάς ανοίγεται στη Λίνα και της εξομολογείται το σκοτεινό οικογενειακό του παρελθόν. Ο αστυνόμος Κουράκος ξεκινά έρευνα για να εξιχνιάσει το κύκλωμα των αρχαιοκάπηλων, ενώ αποκαλύπτεται πως ένας πολύ κοντινός άνθρωπος της Χάιδως σχετίζεται με τους εγκληματίες.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...