Μακαρόνια με κιμά από κουνουπίδι από τον Νικόλα Καρβέλα

Μακαρόνια με κιμά από κουνουπίδι

Η Σαρακοστή ξεκίνησε πλέον και επίσημα και ο γνωστός Έλληνας σεφ Νικόλας Καρβέλας φέρνει μία ιδιαίτερη και πρωτότυπη συνταγή με μακαρόνια με κιμά, αλλά ο κιμάς θα είναι από κουνουπίδι.

ΥΛΙΚΑ

  • 500 γρ σπαγγέτι
  • 100 γρ ελαιόλαδο
  • 2 κρεμμύδια ξερά
  • 1 κουνουπίδι μικρό
  • 1 κονσέρβα τομάτα κονκασέ
  • 1 κουταλιά της σούπας πελτέ τομάτας
  • 1/4 κουταλάκι του γλυκού κανέλλα
  • 1/2 κουταλάκι του γλυκού μπαχάρι
  • 1/4 κουταλάτι του γλυκού γαρύφαλλο
  • Αλάτι- πιπέρι

    ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΜΕΖΑΝΑ
  • 100 γρ αμύγδαλα άσπρα
  • 2 κουταλιές της σούπας διατροφική μαγιά
  • 1/2 κουταλιά του γλυκού αλάτι
  • 1 κουταλιά της σούπας φρυγανιά τριμμένη
  • Λίγο φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Δείτε την εκτέλεση από τον σεφ, Νικόλα Καρβέλα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...