Ο γνωστός Έλληνας σεφ, Νικόλας Καρβέλας φτιάχνει μία ακόμα από τις υπέροχες συνταγές του ειδικά για τη Σαρακοστή όπως είναι η νηστίσιμη μπουγάτσα.
ΥΛΙΚΑ
1 πακέτο φύλλο Βυρητού
- 150 γρ ηλιέλαιο
- 2 βανίλιες
ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ - 1 1/2 λίτρο γάλα καρύδας
- 250 γρ ζάχαρη
- 200 γρ σιμιγδάλι ψιλό
- 3 βανίλες
- 1/2 κουταλιά του γλυκού κανέλλα σκόνη
ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ - Ζάχαρη άχνη
- Κανέλλα σκόνη
ΕΚΤΕΛΕΣΗ