Γιάννης Τσιώρης: Η πρώτη κόντρα στο Dragons Den

Γιάννης Τσιώρης

Γιάννης Τσιώρης: Με ένταση ξεκίνησε η νέα σεζόν του επιχειρηματικού ριάλιτι Dragons’ Den που επέστρεψε δυναμικά μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1. Η πρώτη κόντρα μεταξύ των dragons σημειώθηκε από το πρώτο κιόλας επεισόδιο και είχε πρωταγωνιστές τον έμπειρο επενδυτή Τάσο Οικονόμου και τον νεοεισερχόμενο στο πάνελ, Γιάννη Τσιώρη.

Αφορμή στάθηκε μια φράση του Γιάννη Τσιώρη, ο οποίος παρουσιάζοντας την πρότασή του στους διαγωνιζόμενους, τόνισε τη δυνατή του παρουσία στον χώρο της τεχνολογίας, αφήνοντας να εννοηθεί πως ο Τάσος Οικονόμου δραστηριοποιείται κυρίως στον χώρο των ποτών. Η φράση αυτή ενόχλησε τον Οικονόμου, ο οποίος ξεκαθάρισε με έντονο ύφος πως είναι από τους μεγαλύτερους Venture Partners, με παρουσία σε περισσότερες από 30 τεχνολογικές επιχειρήσεις στην Αμερική και εμπειρία σε εταιρείες εκατοντάδων εκατομμυρίων.

MAΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ DRAGONS DEN

«Σέβομαι τον Γιάννη γιατί έχει μια εμπειρία, αλλά μην μου λέει “δεν ξέρεις”, είναι λίγο ενοχλητικό», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Τάσος Οικονόμου στον αέρα της εκπομπής, βάζοντας τα πράγματα στη θέση τους. Ο Γιάννης Τσιώρης, από την πλευρά του, ανταπάντησε ρωτώντας ευθέως αν ο Οικονόμου ίδρυσε ο ίδιος τις εταιρείες ή απλώς επένδυσε σε αυτές. Η απάντηση ήταν ξεκάθαρη: «Όχι απλά επένδυσα, αλλά άνοιξα και τις πόρτες. Δηλαδή αυτό που θέλουν τα παιδιά».

Παρά την ένταση ανάμεσα στους δύο dragons, οι διαγωνιζόμενοι επέλεξαν τελικά να αποδεχθούν την πρόταση των δύο νέων μελών του πάνελ: του Γιάννη Τσιώρη και της Νίκης Γουλιμή, επιβεβαιώνοντας την ισχυρή επιχειρηματική τους παρουσία στο heavy tech space όπως χαρακτηριστικά ειπώθηκε.

Ο Γιάννης Τσιώρης δείχνει ήδη από το πρώτο επεισόδιο ότι δεν θα διστάσει να εκφράσει ευθέως τη γνώμη του, προκαλώντας ενδιαφέρουσες συγκρούσεις, αλλά και φέρνοντας νέες προοπτικές για όσους επιχειρηματίες περάσουν από το πλατό του Dragons’ Den.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...