A for Athens

Απέναντι από την Ακρόπολη με τον επιβλητικό Παρθενώνα – το ιερό μνημείο που κοσμεί το κέντρο της Αθήνας -, αναδύεται το καταπληκτικό κτίριο του ξενοδοχείου A for Athens.

Ακριβώς δίπλα από το σταθμό Μοναστηράκι του μετρό, στη Μιαούλη 2-4, το ξενοδοχείο A for Athens υπόσχεται στον επισκέπτη μοναδικές υπηρεσίες που έχουν ως κύριο γνώμονα την πραγματική ελληνική φιλοξενία.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

A for Athens • #retro #vintage #aforathens #monastiraki #aforathenscocktailbar #athens #monastirakisquare

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη A for Athens Cocktail Bar (@aforathensbar) στις

Το συγκεκριμένο ξενοδοχείο προσφέρει το αίσθημα της απόλυτης ηρεμίας και χαλάρωσης, ενώ παράλληλα το έμπειρο προσωπικό του στην υποδοχή είναι πάντα στη διάθεση του πελάτη για να του δώσει την κατάλληλη πληροφορία σε κάθε ερώτησή του και πάντα με το χαμόγελο στα χείλη.

Ενα, ακόμη, σημαντικό στοιχείο που πρέπει να αναφερθεί είναι οι άριστες συνθήκες υγιεινής – σύμφωνα με τα προβλεπόμενα πρωτόκολλα – που επικρατούν στην υπέροχη αυτή ξενοδοχειακή μονάδα, γεγονός που το καθιστά άξιο εμπιστοσύνης στα μάτια των πελατών του.

Βέβαια, το A for Athens έχει κάτι εξίσου φανταστικό σε σχέση με τους χώρους διαμονής του, για το οποίο οφείλεις να το επισκεφθείς, και δεν είναι άλλο από.. Την υπέροχη ταράτσα του.

Το μάρμαρο, το σίδερο και το ξύλο συμβάλλουν στην ομοιόμορφη και ζέστη διαμόρφωση του χώρου, ώστε ο πελάτης να ζήσει την απόλυτη ελληνική φιλοξενία.

Στο roof, λοιπόν, όπου βρίσκεται το εστιατόριο και το μπαρ του ξενοδοχείου, μπορεί κανείς να απολαύσει το πρωινό του, brunch, ένα πλήρες γεύμα με ελληνικά φρέσκα προϊόντα, αλλά και τα υπέροχα κρασιά ή cocktails του.

Το A for Athens παρουσιάζει μια ιδιαίτερη ποικιλομορφία στις υπηρεσίες του, γεγονός που το καθιστά ως ένα all-day experience ξενοδοχείο που σέβεται, αλλά και προωθεί την ελληνική πολιτιστική κληρονομιά μέσα από τις μοναδικές του υπηρεσίες.