Abarth 500e

Σε μια νέα εποχή μπαίνει η άβαφτη, καθώς παρουσιάζει ένα νέο ηλεκτρικό όχημα το οποίο ονομάζεται Abarth 500e και η γκάμα της γνωστής εταιρείας αναβαθμίζεται και φαίνεται να αλλάζει προς το καλύτερο.

Η ηλεκτροκίνηση είναι η μεγάλη τάση στο χώρο της αυτοβιομηχανίας και όλα αλλάζουν, με αποτέλεσμα όλο και περισσότερες εταιρείες να στρέφονται προς αυτή και να δίνουν τους καταναλωτές την ευκαιρία να κάνουν και εκείνοι με τη σειρά τους κάτι καλύτερο για το περιβάλλον.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Abarth_Official (@abarth)


Το νέο Abarth 500e υπόσχεται καλύτερη αίσθηση και απόδοση συγκριτικά με τις εκδόσεις όπου χρησιμοποιείται βενζίνη και αυτό οφείλεται την αυξημένη ροπή το μεγαλύτερο πλάτος και την καλύτερη κατανομή βάρους.

Στο κομμάτι της επιτάχυνσης στις χαμηλές ταχύτητες είναι ένα δευτερόλεπτο πιο γρήγορο σε σχέση με το 695 που καίει βενζίνη και καταφέρνει να είναι ταχύτερο με την επιτάχυνση 40-60χλμ./ώρα να απαιτεί μόλις 1,5δλ.

Στο νέο ηλεκτροκίνητο όχημα υπάρχει μπαταρία 42 kWh και ένας ισχυρός ηλεκτροκινητήρας απόδοσης 113,7 kW (155 ίππους). Οι υψηλές επιδόσεις του οχήματος καταφέρνουν να μην προκαλούν αύξηση των ρύπων καθώς είναι μηδενικές.

Τσέκαρε και αυτά : 

Παγκόσμια Ημέρα Εξάλειψης της Βίας κατά των Γυναικών : 15900

Stashing : Ένα ακόμη “κακό” που αποκτά όνομα στις σχέσεις