Action in greece
Photographer Paul Jordan Stylist Jen Hoon

Τη Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2020 γιόρτασε η Sigma Media Group κι η Παγκόσμια δράση ACTION IN GREECE,τα γενέθλια των 5 πρώτων χρόνων γυρισμάτων με σκοπό την εκτενή και δυναμική κινηματογράφιση της Ελλάδας.

Η δεξίωση γενεθλίων της δράσης έγινε στο ΙΔΡΥΜΑ ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ και ακολούθησε δεξίωση για τους επιτίμους καλεσμένους.

Τιμώμενες περιοχές η Σαντορίνη,η Χαλκιδική κι η Σύρος,που μέσα από πέντε χρόνια γυρισμάτων έχουν μοιράσει στο κοινό τους αμέτρητους θησαυρούς σε ήθη,έθιμα,λαογραφία,παράδοση,ιστορία,αρχαιολογία,γαστρονομία,hospitality,γεωλογία,εναέρια πλάνα,υποβρύχια πλάνα,με ιστορίες απλών αλλά και διακεκριμένων ανθρώπων και πολλές ακόμη θεματολογίες,που έχει η αποτυπώσει η Sigma Productions.

Το πρόγραμμα της βραδιάς επί της θεατρικής σκηνής είχε εναλλαγές σε καλλιτεχνικά δρώμενα και βίντεο με επίκεντρο τις τρείς τιμώμενες περιοχές της Ελλάδας,που έχουν σαρώσει οι κινηματογραφιστές της Sigma Media Group.

Στη συνέχεια ακολούθησε δείπνο της δεξίωσης με εξαιρετικά εδέσματα που προσφέρθηκαν στους εκλεκτούς καλεσμένους με γεύσεις και αρώματα απ΄όλη την Ελλάδα.

Το Action In Greece ετοιμάζει πυρετωδώς τα νέα του σχέδια γυρισμάτων καθώς και τις εμφανίσεις του στις μεγάλες εκθέσεις του εξωτερικού,όπου δυναμικά δίνει το κινηματογραφικό του παρόν και ξεσηκώνει το κοινό.

Την επιμέλεια της βραδιάς φρόντισε προσωπικά η Πρόεδρος της Sigma Media Group,Σοφία Στάμου.

Τη διεύθυνση επικοινωνίας υπογράφει η Μαργαρίτα Δρούτσα.

Η γνωστή σχεδιάστρια μόδας Όλγα Καραβερβέρη είχε επιμεληθεί ιδιαίτερες ενδυμασίες βασισμένες στο αρχαιοελληνικό,ιστορικό και θρησκευτικό status των τριών περιοχών.