Άδεια οδήγησης

Η άδεια οδήγησης ή αλλιώς το δίπλωμα που πρέπει να κατέχουν όλοι οι οδηγοί για να μπορέσουν να οδηγήσουν ένα όχημα της επιλογής τους, ανανεώνεται ανά διαστήματα. Κα το κόστος πλέον θα είναι τσουχτερό!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ 

Όσοι έχουν βγάλει δίπλωμα μετά τον Ιανουαρίου του 2013 θα κληθούν να το ανανεώσουν το 2028 και θα πρέπει να ξοδέψουν αρκετά χρήματα σε παράβολα και δικαιολογητικά έτσι ώστε να μπορέσουν εκ νέου να δείξουν πως είναι κατάλληλοι για να οδηγούν.

Συγκεκριμένα , τα παράβολα που αφορούν στην έκδοση και στους γιατρούς θα ανέρχονται στα 128 ευρώ περίπου και θα πρέπει να υπολογίσουμε τα έξοδα για φωτογραφίες που μπορεί να φτάσουν και τα 15 ευρώ.

Τα παράβολα

Στα παράβολα συμπεριλαμβάνεται η ανανέωση για την άδεια οδήγησης, το παράβολο εκτύπωσης, ένα χαρτόσημο και δύο παράβολα από γιατρούς.

Οι ανανεώσεις, πλέον, θα γίνονται πιο συχνά και όχι μέχρι να φτάσει ένας οδηγός τα 65 έτη όπου και ξέραμε μέχρι τώρα. Ενδεχομένως,ς να χρειαστεί να περάσουν από αυτή τη διαδικασία 3 με τέσσερις φορές.

Αν ένας οδηγός έβγαλε δίπλωμα το 2013 θα πρέπει να ανανεώσει το 2028 και έπειτα το 2043 και ίσως και το 2058.

Όσοι έχουν ακόμη το δίπλωμα που δεν είναι η πλαστική κάρτα θα πρέπει να το αποχωριστούν σιγά – σιγά διότι θα ισχύ μέχρι το 2033.

Τσέκαρε και αυτά: