Adele

Σε κλάματα ξέσπασε η πολυαγαπημένη τραγουδίστρια Adele όταν αντιλήφθηκε πως ένας θαυμαστής της κρατούσε ψηλά το κινητό του και έδειχνε μια φωτογραφία της γυναίκας του, ενώ βρισκόταν στο show της στο Λας Βέγκας.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Η 34χρονη τραγουδίστρια κατά τη διάρκεια του show κατέβηκε στο κοινό και μαζί τους τραγούδησε τις μοναδικές επιτυχίες της. Όταν ανέβηκε στη σκηνή για να συνεχίσει το πρόγραμμα της θέλησε να μοιραστεί λίγα λόγια για αυτό που αντίκρισε και ξέσπασε σε κλάμματα.

Αφού τραγούδησε το αγαπημένο “Someone like you”, ανλεβηκε στη σκηνή και με δάκρυα στα μάτια ζήτησε συγγνώμη από το κοινό λέγοντας πως είδε έναν άνδρα να κρατά ψηλά το κινητό τηλέφωνο του και να δείχνει τη φωτογραφία της γυναίκας του η οποία δεν ήταν στο πλευρό του.

@adeleaccess A very special moment from Adele’s concert this past Friday ♥️ #adele #weekendswithadele #adelevegas #adelelive #someonelikeyou #whenwewereyoung ♬ Someone Like You – Adele

“Καθώς περπατούσα ανάμεσα στο κοινό είδα ιστορίες που πραγματικά με συγκίνησαν. Ένας άνδρας ο οποίςο στέκεται εκεί κρατώντας το κινητό του δείχνει ένα πρόσωπο το οποίο νομίζω πως είναι η γυναίκα του και με κινητοποίησε πραγματικά. Λυπάμαι για την απώλεια σας και το κατάλαβα μόλις ανέβηκα στη σκηνή”, είπε η Adele με δάκρυα στα μάτια.

Τσέκαρε και αυτά: