Adele

Adele: Δεν έχουν περάσει ούτε 3 μήνες από τότε που η διάσημη τραγουδίστρια ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram μια φωτογραφία, η οποία απεικονίζει την καλλίγραμμη σιλουέτα της, προκειμένου να ευχαριστήσει όλους όσους της ευχήθηκαν για τα γενέθλιά της.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Thank you for the birthday love. I hope you’re all staying safe and sane during this crazy time. I’d like to thank all of our first responders and essential workers who are keeping us safe while risking their lives! You are truly our angels ♥️ 2020 okay bye thanks x

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Adele (@adele) στις

Φτάνουμε στο σήμερα και η Adele ανεβάζει μια ακόμη προσωπική της φωτογραφία με.. τελείως διαφορετικό look και πιο λαμπερή από ποτέ. Πιο συγκεκριμένα, η τραγουδίστρια εμφανίζεται πιο φρέσκια από ποτέ με μακριά σπαστά μαλλιά, φορώντας σύνολο Marine Serre.

Η αιτία της ανάρτησης αυτής της φωτογραφίας ήταν αυτό που προβάλλεται πάνω από το κεφάλι της Adele, που δεν είναι άλλη από το είδωλό της, Queen B. Αφορμή στάθηκε το τραγούδι “ALREADY” της Beyonce σε συνεργασία με τους Shatta Wale & Major Lazer.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Thank you Queen for always making us all feel so loved through your art ♥️♥️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Adele (@adele) στις

Η Adele έγραψε, επίσης, κάτω από τη φωτογραφία της:
“Σε ευχαριστούμε Queen που πάντα μας κάνεις όλους να νιώθουμε ότι αγαπιόμαστε μέσω της τέχνης σου”.