Adele

Η Adele επιλέγει ιδιαίτερα φορέματα για τις εμφανίσεις που πραγματοποιεί στο Λας Βέγκας καθώς θέλει να φέρει το glam στοιχείο στη σκηνή! Ένα φόρεμα, όμως, έχει καταφέρει να κλέψει τις εντυπώσεις!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

H καλλιτέχνιδα που έχει στο ενεργητικό της αμέτρητες επιτυχίες, φόρεσε ένα μαύρο, halterneck φόρεμα το οποίο είχε στην κορυφή του διαμαντένιες λεπτομέρειες που θυμίζουν πλεξούδα! Το φόρεμα είναι custom made από τη γνωστη σχεδιάστρια, Stella McCartney και είναι άκρως εντυπωσιακό!

Η στιλίστρια της Adele, Jamie Mizrahi, επέλεξε να συνδυάσει το φόρεμα με μεγάλους κρίκους, οι οποίοι ήταν καλυμμένοι από διαμάντια και τα μαλλιά της ήταν πιασμένα σε κοτσίδα για να μπορεί να αναδείξει ακόμη περισσότερα την ιδιαίτερη τεχνοτροπία που είχε το φόρεμα.

Η Βρετανή σχεδιάστρια έχει δηλώσει ενθουσιασμένη με το φόρεμα που δημιούργησε για την τραγουδίστρια και το αισθητικό αποτέλεσμα ήταν ακριβώς αυτό που περίμενε.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Adele (@adele)

H τραγουδίστρια, έχει αλλάξει πολύ τα τελευταία χρόνια καθώς αποφάσισε να χάσει τα κιλά που την ενοχλούσαν και έχει επιλέξει να ντύνεται με ρούχα γνωστών σχεδιαστών!

Οι εμφανίσεις της στο Λας Βέγκας καταφέρνουν να είναι sold out και εκείνη αποδεικνύει πως ένας καλλιτέχνης δε χριεάζεται να βγάζει πολλά τραγούδια μέσα σε ένα χρόνο για να έχει το κοινό κοντά του!

Τσέκαρε και αυτά: