Αεροπορικά ταξίδια

Όταν κάνουμε αεροπορικά ταξίδια, και όχι μόνο, πρέπει να έχουμε ένα μαγικό χαρτάκι στο χέρι μας το οποίο λέγεται «εισιτήριο», αλλά από ότι φαίνεται, στην περίπτωση της Marilyn Hartman, ήταν αχρείαστο για 10 χρόνια.

Το CBS2 Chicago έφερε στη δημοσιότητα ένα αποκλειστικό ρεπορτάζ και αφορά στη Marilyn Hartman, η οποία αποφάσισε να κάνει ταξίδια με αεροπλάνο, τζαμπουίτα!

Στην Marilyn είχε επιβληθεί δικαστική ποινή η οποία δεν της επέτρεπε να βρεθεί κοντά σε αεροδρόμιο, αλλά αποφάσισε να φύγει από την εγκατάσταση που έμενε και η οθόνη παρακολούθησης την «κατάλαβε». Και έτσι συνελήφθη στο Διεθνές Αεροδρόμιο O’Hare του Σικάγο.

Έκανε αεροπορικά ταξίδια χωρίς να έχει ένα εισιτήριο στα χέρια της, για περίπου 10 χρόνια! Και θα μου πεις πώς το έκανε αυτό; Κρυβόταν πίσω από άλλους ταξιδιώτες, ή γινόταν μέρος ενός γκρουπ που ταξίδευε, ή έβρισκε ταξιδιωτικά έγγραφα τα οποία μπορεί κάποιος να είχε χάσει ή ξεχάσει! Μάλιστα, κρυβόταν στην τουαλέτα του αεροπλάνου μέχρι να γίνει η απογείωση και έπειτα έβρισκε μια κενή θέση!

Τσέκαρε την: