Αεροπορικό ταξίδι

Ένα αεροπορικό ταξίδι μπορεί να είναι άνετο αλλά πολλές φορές μπορεί να γίνει και δύσκολο γιατί αν δεν έχουμε κλείσει κάποια θέση, μπορεί να μας βάλουν να καθίσουν σε κάποιο σημείο το οποίο δε βολεύει ή να έχουμε συνεπιβάτη κάποιον ενοχλητικό τύπο!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVΟR EΔΩ 

Ένα ζευγάρι αποφάσισε να κάνει ένα ταξιδάκι με αεροπλάνο και έκανε ένα κόλπο το οποίο του έδωσε την αβάντα να μην μπει κανένας ανάμεσα τους! Οι δυο τους κάθισαν στις δυο θέσεις που υπάρχουν στην τριπλέτα του αεροπλάνου και άφησαν τη μεσαία θέση κενή.

Η TikToker Ολίβια, ανάρτησε ένα βίνετο στο γνωστό μέσο κοινωνικής δικτύωσης και έδειξε το κόλπο το οποίο σκαρφίστηκε ο σύντροφος της και δεν είναι άλλο από ένα… υποτιθέμενο μωρό!

Ο σύντροφος της κράτησε μια κουβέρτα η οποία ήταν σχετικά φουσκωμένη και φαινόταν σαν να κρατά μωρό! Την κουνούσε λες και νανούριζε το “μωρό” και έτσι δεν κάθισε κανείς στη θέση που ήταν κενή ανάμεσα τους.

@olivialynne93 The things he’ll do to keep the middle seat open on an airplane 🤣#fyp #k18results #southwestairlines #traveltiktok #middleseatistheworst ♬ original sound – Olivia

Το αεροπορικό ταξίδι γίνεται πιο εύκολο για το ζευγάρι καθώς κανείς δε θέλει να καθίσει δίπλα σε ένα μωρό όταν ταξιδεύει γιατί φοβάται τα κλάματα!
Τσέκαρε και αυτά: