AFEA

Την ώρα που ο συνεδριακός τουρισμός «αιμορραγεί» λόγω των επιπτώσεων που έχει επιφέρει η πανδημία του covid-19, υπάρχουν εταιρείες όπως η «AFEA» οι οποίες καταβάλλουν σημαντική προσπάθεια να ανταποκριθούν στις εκάστοτε δυσμενείς συνθήκες, αλλά και να προβάλλουν την Ελλάδα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, βρίσκοντας συνεχώς αξιοσημείωτες λύσεις.

Ποιά είναι η εταιρεία «AFEA»;

Η «AFEA Travel & Congress Services» δραστηριοποιείται στους τομείς της διοργάνωσης συνεδρίων, εκδηλώσεων και εταιρικών ταξιδιών, καθώς και παροχής ολοκληρωμένων ταξιδιωτικών υπηρεσιών στην Ελλάδα και το εξωτερικό. H εταιρεία ιδρύθηκε το 1977 στην Αθήνα και από το 2002 διαθέτει γραφεία και στην Θεσσαλονίκη.

Η εταιρία κατέχει, επίσης, ηγετική θέση στον χώρο της διοργάνωσης συνεδρίων και εκδηλώσεων και του «business travel», παρέχοντας «ad hoc» υπηρεσίες υψηλού επιπέδου σε εταιρικούς πελάτες. Στο πελατολόγιο της εταιρείας περιλαμβάνονται πολυεθνικές εταιρείες, ιδιωτικές επιχειρήσεις, επιστημονικοί και εκπαιδευτικοί φορείς, καθώς και δημόσιοι οργανισμοί στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Πιο συγκεκριμένα, η «AFEA» παρέχει υπηρεσίες σε περισσότερες από 200 εταιρίες, οργανισμούς, συλλόγους και φορείς, αλλά και διοργανώνει πάνω από 150 συναντήσεις και εκδηλώσεις ετησίως.

Ποιές είναι οι πρωτοβουλίες της «AFEA» για τον συνεδριακό τουρισμό που «αιμορραγεί»;

Εναρμονισμένη με τις νέες επιτακτικές ανάγκες που παρουσιάζει η τωρινή κατάσταση και με τους ανθρώπους να μην έχουν την ευχέρεια για επαγγελματικά ταξίδια, η εταιρεία έχει στη διάθεσή της όλα τα διαδικτυακά εργαλεία για την υποστήριξη και πραγματοποίηση διαδικτυακών συνεδρίων και εκδηλώσεων, έχοντας ενεργοποιήσει πολλαπλές πλατφόρμες που μπορούν να υποστηρίξουν άρτια τις ανάγκες του κάθε πελάτη.

Μέσω των νέων αυτών τεχνολογιών και εργαλείων, η εξειδικευμένη ομάδα της «AFEA» μπορεί να παρέχει πολλαπλές λειτουργίες εντός της κάθε διαδικτυακής εκδήλωσης, που θα επιτρέπει τόσο την άρτια αναμετάδοση του επιστημονικού προγράμματος και επιστημονικής γνώσης, όσο και την διαδραστική συμμετοχή των συνέδρων και χορηγών, μέσω προηγμένων γραφικών και σε ένα σύγχρονο διαδικτυακό περιβάλλον.

Ενδεικτικά, μέσω των συγκεκριμένων εργαλείων, η εταιρεία μπορεί να υποστηρίξει:

– Hybrid Meetings/Υβριδικά συνέδρια

– Virtual Meetings/Διαδικτυακά συνέδρια

– Live Streaming/ Αναμετάδοση συνεδρίων και εκδηλώσεων

– Post Event Recordings/ Ανάρτηση μαγνητοσκοπημένου υλικού μετά το πέρας της εκδήλωσης

– Live Events/ Διαδικτυακές εκδηλώσεις

– Webinars/ Διαδικτυακές παρουσιάσεις και συζητήσεις

– Οργάνωση διαδικτυακών συζητήσεων μέσω της κοινωνικής δικτύωσης.

Η συμμετοχή της «AFEA» σε διεθνείς οργανισμούς και fora

Η «AFEA» είναι, επιπροσθέτως, μέλος των μεγαλύτερων διεθνών οργανισμών στον χώρο διοργάνωσης συνεδρίων και παροχής ταξιδιωτικών υπηρεσιών, όπως «IAPCO», «EFAPCO», «IATA», «ICCA», «SITE», «HATTA», «HAPCO», «SETE» και «ACB».

Επιπλέον, ένας από τους βασικούς στόχους της εταιρίας είναι η συνεχής αναβάθμιση και ανανέωση της εταιρικής της ταυτότητας μέσα από ενέργειες ενίσχυσης της κοινωνικής ευθύνης:

• Υποστήριξη μη κερδοσκοπικών οργανώσεων
• Φιλανθρωπίες
• Περιβαλλοντικές δράσεις.

Η «AFEA» δραστηριοποιείται σύμφωνα με τους κανόνες του «GDPR»

Η εταιρεία ως επιχείρηση που εδρεύει σε χώρα που είναι μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης οφείλει να είναι εναρμονισμένη με τους Ευρωπαϊκούς κανονισμούς. Από τις 05.05.2016 έχει τεθεί σε ισχύ και ετέθη σε πλήρη εφαρμογή στις 25.05.2018 ο κανονισμός που αφορά την προστασία γενικών δεδομένων, «GDPR – General Data Protection Regulation».

Το μέτρο αυτό δημιουργήθηκε για να προσφέρει την μέγιστη δυνατή προστασία προσωπικών δεδομένων που διαχειρίζεται η εταιρεία στο πλαίσιο της δραστηριότητάς της δίνοντας μια απάντηση στις προκλήσεις που αντιμετωπίζει καθημερινά ο ψηφιακός κόσμος από την αθέμιτη χρήση αυτών.

Ανταποκρινόμενη η εταιρεία στην υποχρέωσή της αυτή, συνεργάζεται με εξειδικευμένους συμβούλους έτσι ώστε να θωρακιστεί από οποιαδήποτε κακόβουλη ενέργεια και να ευθυγραμμιστεί με τους θεσμοθετημένους κανόνες.

@vangeliskafasis, Travel & Fashion enthusiast