Αγάπη Μπρουκς

Η Αγάπη Μπρουκς από την πρώτη στιγμή έδειξε πως είναι ένα πρόσωπο στο GNTM που θα μας απασχολήσει ιδιαίτερα τόσο κατά τη διάρκεια του reality όσο και μετά.

Πρόκειται για ένα νεαρό κορίτσι που από τις οντισιόν του GNTM κατάφερε να κερδίσει τους κριτές, να αποσπάσει τα τέσσερα ναι και στη συνέχεια να βρεθεί μέσα στο σπίτι του reality μόδας.

Εκεί έχει φανεί απο την πρώτη στιγμή πως είναι μία ήρεμη δύναμη μέσα στο σπίτι, ενώ προς το παρόν δεν έχει ακουστεί κάτι αρνητικό για εκείνη, παρά μόνο εγκωμιαστικά σχόλια.

Η Αγάπη Μπρουκς είναι μόλις 18 ετών και είναι αθλήτρια του βόλει με την ομάδα του ΠΑΟΚ, ενώ για όσους ξέρουν από αθλητισμό πρέπει να αναφερθεί πως είναι κόρη του παλαίμαχου βολεϊμπολίστα, του Ηρακλή Φρέντι Μπρουκς.

Η ξεχωριστή της ομορφιά που είναι κυριολεκτικά εξωτική οφείλεται στους γονείς της, αφού ο πατέρας της είναι από την Κούβα, ενώ η μητέρα της είναι Ελληνίδα με καταγωγή από τη Θεσσαλονίκη.

 

Με δύο τέτοιους γονείς που είναι και οι δύο προπονητές βόλεϊ, ήταν αναμενόμενο η Αγάπη Μπρουκς να ασχοληθεί από την ηλικία των 8 ετών με το συγκεκριμένο άθλημα.

Το 18χρονο μοντέλο του GNTM έχει ύψος 1,81 και ασχολείται με το modeling επαγγελματικά εδώ και ένα χρόνο και μάλιστα δήλωσε ήδη διατειθεμένη να αφήσει για λίγο το βόλεϊ έτσι ώστε να αφοσιωθεί στο modeling.