Αγάπη

Αγάπη: Πώς να καταλάβετε ότι σας αγαπά πραγματικά: Υπάρχουν σημάδια που μπορεί να υποδεικνύουν πως το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει σας αγαπά, αλλά πάντα πρέπει να ακούτε και το ένστικτό σας.

Υπάρχουν πολλά σημάδια για να σας βοηθήσουν να καταλάβετε εάν πραγματικά σας αγαπάει και σας τα παραθέτουμε, χωρίς να σημαίνει ότι είναι τα μόνα.

Το πρώτο σημάδι (αγάπη) είναι πως αυτός ο άνθρωπος μπορεί να σας βάζει πάντα πρώτη προτεραιότητα. Αυτό δεν σημαίνει πως εξαφανίζεται από όλους τους άλλους και είναι μόνο μαζί σας. Αλλά αυτός ο άνθρωπος θέλει να σας ενημερώνει για ότι κάνει, γουστάρει να ξέρετε πού βρίσκεται, τον ενδιαφέρει να σας βλέπει και δεν μένει μαζί σας μόνο όταν δεν έχει κάτι να κάνει.

Αυτό είναι μία πολύ λεπτή γραμμή και θα πρέπει να την προσέχετε. Γιατί εάν δεν κάνει τίποτα όλη την ημέρα και τότε είστε πρώτη προτεραιότητα δεν μας λέει κάτι. Εάν όμως είναι ένας πολυάσχολος άνθρωπος και μέσα σε όλο αυτό δείχνει με κάθε τρόπο ότι σας σκέφτεται τότε ναι έχετε κερδίσει.

Το δεύτερο σημάδι (αγάπη) είναι πως αυτό το πλάσμα θα προσέχει με κάθε τρόπο να μην σας προκαλέσει την οποιαδήποτε ανασφάλεια. Ειδικά εάν το κάνει μία φορά και σας πληγώσει και το επαναλάβει τότε σημαίνει πως αυτός ο άνθρωπος δεν λογαριάζει πόσο πληγώνει την ψυχή σας και άρα δεν σας αγαπάει.

Ένα τρίτο σημάδι είναι πως σκέφτεται το μέλλον της ζωής του μαζί σας. Και εκεί όμως υπάρχει παγίδα. Εάν σας λέει πόσο ωραία θα ήταν να είστε παντρεμένοι, στο σπίτι σας και άλλα τέτοια, τότε είναι πολύ θετικό σημάδι. Όμως τι γίνεται εάν αυτά τα λέει μόνο χωρίς να κουνάει το μικρό του δαχτυλάκι για να τα υλοποιήσει. Τότε μάλλον δεν σας αγαπάει αυτός ο άνθρωπος, αλλά αγαπάει τη συνθήκη και το όραμα, χωρίς φυσικά να έχει καμία διάθεση να ξεβολευτεί για να τα κάνει όλα αυτά πράξη.

Το τέταρτο σημάδι που δείχνει ότι ένας άνθρωπος σας αγαπάει είναι να μπορεί να τσαλακωθεί μπροστά σας. Να μην φοβηθεί να παραδεχθεί τα λάθη του, να μην φοβάται να δείξει τα τρωτά του σημεία, να μην φοβάται να σας δείξει πως είναι ένας μη τέλειος άνθρωπος που μπορεί να κάνει ακόμα και παραπτώματα αλλά θα είναι εκεί στο πλάι σας για να τα λύσετε μαζί. Φυσικά υπάρχουν άνθρωποι που τα κάνουν όλα αυτά αλλά δεν νιώθουν καμία αγάπη για εσάς. Και πότε συμβαίνει αυτό; Όταν συνεχίζει χωρίς ντροπή τα ίδια λάθη.

Το πέμπτο σημάδι (αγάπη) είναι πως ο σύντροφός σου στηρίζει τους στόχους σου. Ακούει τις ανησυχίες σου, στηρίζει τις προσπάθειές σου και στέκεται στο πλευρό σου. Και αυτό όμως πρέπει να έχει διάρκεια και όχι να είναι όποτε βολεύεται. Η ασυνέπεια σε κάτι τέτοιο δυστυχώς είναι κακό σημάδι, όταν δηλαδή ο άνθρωπός σας σας τάζει πως θα είναι στο πλευρό σας και τη δύσκολη στιγμή σας κρεμάει. Τότε μακριά. Διαφορετικά σας αγαπάει σίγουρα.