Αγάπη

Αχ, αυτή η αγάπη… Σου χαμογέλασε και εσύ έπεσες με τα μούτρα για να δεις αν τελικά όλα αυτά που γράφουν οι μεγάλοι ερωτικοί ποιητές και συγγραφείς είναι αλήθεια… Και κατάλαβες πώς είναι…

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Σε όλες τις γλώσσες του κόσμου υπάρχει αυτή η λέξη η οποία “εγκλωβίζει” όλα τα συναισθήματα που αισθανόμαστε για έναν άνθρωπο. Για έναν άνθρωπο με τον οποίο θα θέλαμε να είμαστε μαζί αλλά πολλές φορές οι καταστάσεις, τα χαζά μυαλά και οι δύσκολες συνθήκες δε μας επιτρέπουν να νιώσουμε 100% αυτά που θέλουμε… Και εκεί καταλαβαίνουμε πώς η αγάπη πονάει όπως λένε και οι Νazareth.

Πολλοί άνθρωποι βρέθηκαν στο σημείο να αναγκαστούν να αφήσουν μια κατάσταση που τους έκανε πραγματικά ευτυχισμένους γιατί “κλώτσησε” η λογική και έπρεπε να επιλέξουν ανάμεσα στα συναισθήματα και στους στόχους. Και η αγάπη ηττήθηκε… ή μήπως όχι;

Όλοι λένε πώς για μια σχέση πρέπει να παλεύουν και οι δυο, αλλά δεν είναι πάντα έτσι! Σε μια σχέση δεν είναι όλα ρόδινα και ένας από τους δυο μπορεί να βρίσκεται σε μια πολύ δύσκολη κατάσταση όπου αδυνατεί να παλέψει για αυτά που νιώθει και για αυτά που θέλει να διεκδικήσει. Και τότε το άλλο πρόσωπο πρέπει να αναλάβει το δύσκολο task να κρατήσει τα μπόσικα και να κάνει αυτή την αγάπη να λειτουργήσει.

Πάντα αξίζει να παλεύουμε για την αγάπη… Είναι μια κινητήριος δύναμη η οποία μπορεί να αλλάξει τον πλανήτη! Με αυτή μπορούμε να κάνουμε θαύματα! Αλλά πρέπει να είμαστε έτοιμοι για τις δυσκολίες που τη συνοδεύουν!

Όταν ένας άνθρωπος αξίζει, το νιώθεις! Η ενέργεια που λαμβάνεις δεν είναι αστείο! Όταν ένας άνθρωπος είναι για εσένα επιμένεις, εξαντλείς κάθε τρόπο για να μπορείς να κάνεις αυτό που νιώθεις να λειτουργήσει, αγνοείς τους κινδύνους και ακούς το ένστικτο σου, ασχέτως αν το εμπιστεύονται οι άλλοι. Διαλύεις τα πάντα για να μπορέσεις να το κερδίσεις αυτό το πρόσωπο γιατί ξέρεις πως αξίζει… απλά πονάει η διαδικασία…

Αν είσαι έτοιμος/η να παλέψεις και να περάσεις δύσκολα, τότε κάντο!Και στην τελική, ακόμη και αν δε γίνει κάτι θα ξέρεις πώς πάλεψες και πώς είσαι αγωνιστής/α!

Αξίζει να παλέψεις όταν δεν μπορείς να ξεχάσεις,όταν νιώθεις πώς δεν μπορείς να αφήσεις την ψυχή σου να προχωρήσεις, όταν η καρδιά σου ξέρει τι είναι αυτό που πραγματικά θέλεις..

Τσέκαρε και αυτά: