#AgapiMouGrecia

Το διαδικτυακό project #AgapiMouGrecia συνεχίζεται υπό την αιγίδα του ΕΟΤ και στόχο έχει να προβάλει τους πολλούς προορισμούς της Ελλάδας προς την γείτονα χώρα Ιταλία, αλλά και να προωθήσει όλες τις μορφές τουρισμού που μπορεί να απολαύσει ένας Ιταλός στην Ελλάδα.

Το #AgapiMouGrecia, μια πρωτοβουλία των εταιρειών MYTH Euromed και My Greek Salad, είναι ένα “μπουκέτο” διαδικτυακών εκπομπών και αφορά όλους εκείνους τους Ιταλούς που έχουν ήδη επισκεφθεί τη χώρα μας. Στόχος είναι να τους δείξουμε και νέους καινούριους προορισμούς στην Ελλάδα, ενώ με αυτό τον τρόπο και όσοι Ιταλοί δεν έχουν επισκεφθεί τη χώρα μας θα έχουν αυτή την ευκαιρία να ενημερωθούν.

Στην ουσία με αυτό το διαδικτυακό project σκοπός είναι να μεταφερθεί στην Ιταλία το ελληνικό state of mind και μεταξύ άλλων προωθεί την ενίσχυση του awareness και τη δημιουργία μιας αίσθησης οικειότητας προς την Ελλάδα.

Οι διαδικτυακές αυτές εκπομπές ξεκίνησαν τον Νοέμβριο του 2020 με τη συμμετοχή της προέδρου του ΕΟΤ, Άντζελας Γκερέκου.

Το project #AgapiMouGrecia περιλαμβάνει παρουσίαση γνωστών προορισμών όπως τα ελληνικά νησιά, αλλά και μη δημοφιλείς προορισμούς όπως βυζαντινά χωριά, λίμνες και τα ιαματικά λουτρά.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη My Greek Salad (@my.greek.salad)

Επίσης μέσα από τις διαδικτυακές εκπομπές θα υπάρχει η δυνατότητα του city break, δηλαδή τις εικονικές περιηγήσεις σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Πάτρα και όχι μόνο.

Ιδιαίτερη θέση θα έχει και ο θεματικός τουρισμός, όπως η ποδηλασία, η περιήγηση σε μοναστήρια και άλλες δραστηριότητες στη φύση.

Φυσικά δεν θα πρέπει κανείς να ξεχάσει τον πολιτιστικό τουρισμό αλλά και τους τομείς Food&Wine, Gastronomy και Agrotourism.