Άγχος

Πολλούς από εμάς, το άγχος έχει καταφέρει να μας “λυγίσει” σε πολλές φάσεις στη ζωή μας αλλά πάντα επιστρέφουμε στο σπίτι μας και προσπαθούμε να τα αφήσουμε όλα στην άκρη και να ξεκουραστούμε

Έλα, όμως, που υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που μπαίνουν στο σπίτι τους και αμέσως νιώθουν μια απίστευτη άρνηση και τους κατακλύζουν αρνητικά συναισθήματα τα οποία δε έπρεπε να έχουν! Και ο λόγος είναι πολύ απλός!

Το ίδιο μας το σπίτι μπορεί να μας προκαλέσει άγχος και θα είναι καλό να προσπαθήσουμε να το αποβάλλουμε γιατί ο χώρος μας είναι αυτός που μας χαρίζει χαλάρωση!

Ποιοι είναι οι δυο βασικοί λόγοι για τους οποίους το σπίτι που μένεις σου προκαλεί άγχος:

#1. Η διακόσμηση δε σου ταιριάζει!

Είναι σημαντικό να μένεις σε ένα σπίτι το οποίο να ταιριάζει στα δικά σου γούστα! Αν βρίσκεσαι σε έναν χώρο που δεν ταιριάζει με την αισθητική σου και περνά ο καιρός, τότε γεμίζεις αρνητισμό.

#2.Δεν είναι καθαρό το σπίτι

Όταν ένας χώρος τον οποίο αγαπάς δεν είναι καθαρός, αυτόματα σου χτυπάνε νεύρα! Και πολλές φορές δεν το καταλαβαίνεις. Πολλές φορές το υποσυνείδητο σου είναι αυτό που φέρνει τα αρνητικά συναισθήματα στην επιφάνεια και δεν καταλαβαίνεις γιατί μπορεί να νιώθεις περίεργα!Για αυτό ρίξε ένα καθάρισμα και θα χαλαρώσεις!

Τσέκαρε και αυτό : Άνδρος: Ανάρπαστο το νησί στο Ισραήλ