Αγγελική Λάμπρη

Η Αγγελική Λάμπρη ήταν καλεσμένη στην εκπομπή “Love It” με την Ιωάννα Μαλέσκου και έδωσε μια αποκλειστική συνέντευξη.

Η γνωστή ηθοποιός μπορεί να αποχώρησε δεύτερη από το ριάλιτι επιβίωσης Survivor, αλλά στις δηλώσεις της στην εκπομπή μίλησε για αρκετά πράγματα και για αρκετούς παίκτες. Ένας από τους παίκτες στους οποίους αναφέρθηκε ήταν ο Περικλής Κονδυλάτος, με τον οποίο μπορεί να μη γνωρίζονταν από πιο πριν, αλλά δέθηκαν πολύ μέσα στο παιχνίδι. Τόνισε, μάλιστα, ότι ο σχεδιαστής κοσμημάτων είναι ένας δίκαιος άνθρωπος που κοιτάζει το σύνολο της ομάδας και λογικά κάτι θα τον έχει ενοχλήσει ώστε να έχει φτάσει στα όριά του.

Επίσης, η Αγγελική Λάμπρη επισήμανε ότι η παραγωγή του Survivor επιλέγει το τι θα δείξει στα επεισόδια που πρόκειται να προβληθούν στην τηλεόραση, και αυτός είναι ένας λόγος για τον οποίο η ηθοποιός δε θέλει να ξαναδεί άλλο επεισόδιο του γνωστού ριάλιτι επιβίωσης. Μάλιστα, δεν παρέλειψε να αναφέρει ότι στο επεισόδιο που παρακολούθησε, είδε ανθρώπους που περνούσαν καλά, να τσακώνονται μόνο.

Σχετικά με το κλεμμένο ρύζι, την Κάτια και τον Πάνο Καλλίδη, η ηθοποιός είπε ότι όταν βγει ο τραγουδιστής θα του το πει, αφού θεωρεί ότι δεν είναι ωραίο να μοιράζεσαι φαγητό μόνο με έναν άνθρωπο. Είναι, μάλιστα, ένα πράγμα που δε θα έκανε ποτέ της.

Τσέκαρε το σχετικό απόσπασμα:

Διάβασε και αυτό: Είναι επίσημο! Θα δούμε δεύτερη σεζόν στο Bridgerton