Αγγελική

Η σειρά Αγγελική έρχεται αυτή την εβδομάδα μετά το Πάσχα με σοβαρές εξελίξεις που θα ανατρέψουν τις ζωές των πρωταγωνιστών.

Τετάρτη 05 Μαΐου – Επεισόδιο 122 – Αγγελική

Η Αγγελική δέχεται να παντρευτεί τον Στέφανο και το γεγονός δημιουργεί μεγάλη αναστάτωση στην Αθηνά και το Δημήτρη. 

Η Τζένη απολογείται στον Παύλο για τη σχέση της με τον Σταυριανό. Οι Ζάχοι αποφασίζουν να φύγουν από το κτήμα και το ανακοινώνουν στο Στέφανο, ο οποίος δεν το περίμενε και αναστατώνεται πολύ με την απόφασή τους.

Η Αγγελική καταλαβαίνει ότι έχει χάσει την εμπιστοσύνη της Αθηνάς και υποψιάζεται ότι η Τζένη της έχει αποκαλύψει την αλήθεια για την πραγματική της ταυτότητα. Ο Παύλος συνδυάζοντας πια όλες τις πληροφορίες που έχει αποφασίζει να ρωτήσει την Αθηνά αν σκότωσε τον πατέρα της Αγγελικής.

Ο Νικόλας, όσο κι αν πονάει με αυτό που κάνει, επιλέγει να κρατήσει σε απόσταση τη Χριστίνα για να την προστατέψει από το Δημήτρη. Η Χριστίνα δεν καταλαβαίνει την απότομη μεταστροφή στην συμπεριφορά του αλλά εκείνος δεν μπορεί να της πει την αλήθεια και οι εξηγήσεις που της δίνει δεν την ικανοποιούν.

Η Αγγελική συναντάει μια ακόμα φορά τη Τζένη για να εξακριβώσει αν οι υποψίες της σχετικά με την Αθηνά είναι σωστές. Την Τζένη όμως την πιάνουν ξαφνικά έντονοι πόνοι κι έτσι μαθαίνει ότι είναι έγκυος. Ο αστυνόμος που ερευνά την υπόθεση του Σταυριανού ρωτάει τη Σοφία αν θεωρεί τον Παύλο ικανό να διαπράξει φόνο και εκείνη το αρνείται. Η Κατερίνα όμως θα του δώσει μια πληροφορία  που μπορεί να βάλει τον Παύλο σε μπελάδες.