Αγγελική

Η σειρά Αγγελική έρχεται την Πέμπτη με ένα σπαρακτικό επεισόδιο όπου οι ενέργειες κάποιων έχουν μοιραίες συνέπειες στις ζωές αθώων ανθρώπων.

Τι θα δούμε στο επεισόδιο της Πέμπτης 25/03 στη σειρά Αγγελική

Ο Παύλος κατηγορεί το Νικόλα για το ατύχημα που είχε με τη Σοφία ενώ εκείνος  αρνείται ότι είχε πιει και επιμένει ότι είχαν πρόβλημα τα φρένα του αυτοκίνητου.

Η Σοφία τελικά αποβάλει και μένει στο πλευρό της η αδερφή της, η οποία εμποδίζει τον Παύλο να τη δει.

Ο Παύλος ξεσπάει τα νεύρα του πάνω στη Τζένη, εκείνη τον διώχνει από το σπίτι και στη συνέχεια συμφωνεί να συνεργαστεί με τον πατέρα της και να καταστρέψει τους Αργυρούς.

Ο Μιχάλης δίνει κατάθεση στην αστυνομία για την κατάσταση του αυτοκινήτου και ταυτόχρονα ο Νικόλας υποχρεώνεται να περάσει από τοξικολογικές εξετάσεις.

Τελικά η αστυνομία ολοκληρώνοντας την έρευνά της ανακαλύπτει ότι τα φρένα του αυτοκινήτου ήταν κομμένα και στόχος ήταν ο Μιχάλης.

Οι υποψίες του Μιχάλη πέφτουν στο Δημήτρη και το λέει στην Αγγελική. Εκείνη αρχικά δυσκολεύεται να το πιστέψει, τα επιχειρήματα όμως του Μιχάλη της αλλάζουν γνώμη.

Την ίδια υποψία έχει και η Αθηνά και απαιτεί από το Δημήτρη να της πει την αλήθεια. Εκείνος της δίνει μια απάντηση που την αιφνιδιάζει.