Η Αγγελική έρχεται αντιμέτωπη με μία τρομακτική αλήθεια!

Η Αγγελική στο επεισόδιο της Τετάρτης έρχεται αντιμέτωπη με την πιο σκληρή αλήθεια που θα αλλάξει άρδην τη ζωή της και θα της προκαλέσει σοβαρές ανατροπές στη ζωή της.

Τι θα δούμε στο επεισόδιο της Τετάρτης στη σειρά Αγγελική

Η Αγγελική αρνείται να πιστέψει αυτό που της λέει η Τζένη. Η Τζένη καταλαβαίνει ότι η //Αγγελική δεν το ήξερε και της ζητάει συγγνώμη. Η Αγγελική ζητάει το τηλέφωνο του ντετέκτιβ.

ad

Ο Δημήτρης ζητάει να δει και να μιλήσει με την Κατερίνα. Η Αθηνά του λέει ψέματα ότι η Κατερίνα δεν θέλει να τον ξαναδεί. Ο Δημήτρης δεν την πιστεύει. Η Αθηνά του αυξάνει την ηρεμιστική δόση.

Η Τζένη χαρίζει στον Στέφανο ένα δαχτυλίδι που ανήκε στον παππού της. μιλάνε και ο Στέφανος της λέει ότι θα παλέψουν για την σχέση τους.

Η Αγγελική μιλάει στον Μιχάλη για πρώτη φορά για την εγκυμοσύνη της και για όσα έμαθε τώρα. Ο Μιχάλης αναρωτιέται αν είναι δικό του το μωρό. Η Αγγελική λέει ότι ήλπιζε τότε να ήταν δικό του, αλλά δεν ξέρει.

Ο Ανδρέας πάει την Σοφία ψηλά σε μία θέα και της μιλάει και για την δική του ζωή. Για τον άνδρα που βρήκε που βρήκε μες στο σπίτι του με την γυναίκα του. Η Σοφία γελάει με τον τρόπο που της μιλάει και της λέει ότι της πάει να γελάει.