Σοβαρές εξελίξεις στη σειρά Αγγελική.

Ένα νέο επεισόδιο στη σειρά Αγγελική έρχεται από την Τρίτη και θα προσφέρει δυνατές συγκινήσεις στους τηλεθεατές με τις καταιγιστικές εξελίξεις.

Τι θα δούμε στο επεισόδιο στη σειρά Αγγελική την Τρίτη

Η Τζένη προσπαθεί να πείσει τον Στέφανο ότι δεν θέλει να χωρίσουν. Τον ρωτάει αν θέλει να χωρίσουν εξαιτίας της Αγγελικής. Ο Στέφανος της λέει ότι θέλει να χωρίσουν γιατί η σχέση τους δεν λειτουργεί. Η Τζένη κλαίει και παρακαλάει για μια ευκαιρία. Ο Στέφανος υποκύπτει.

ad

Η Αγγελική λέει στον Μιχάλη ότι η Αθηνά δεν αφήνει κανέναν να πλησιάσει τον Δημήτρη γιατί μάλλον υποψιάζεται ότι θέλει να μιλήσει γι’ αυτά που έχει κάνει.

Ο Μιχάλης της λέει ότι δεν θα αλλάξει κάτι αυτό, αφού τους έχει ήδη καταστρέψει. Ο Μιχάλης της λέει ότι θέλει την ζωή του πίσω κι εύχεται να μην είχε μάθει τίποτα.

Ο Δημήτρης λέει στην Αγγελική ότι έχει κάνει πολλά και άσχημα και θέλει να τα πει κάπου να τα βγάλει από πάνω του. Της λέει ότι έχει σκοτώσει και τότε τους διακόπτει η Αθηνά και την διώχνει.

Η Αθηνά ρωτάει τον Δημήτρη αν της είπε κάτι κι αυτός το αρνείται. Η Αθηνά απειλεί την Αγγελική ότι αν ξαναπάει στο δωμάτιο του Δημήτρη θα φύγει απ’ το σπίτι.

Ο Νικόλας επιστρέφει στο σπίτι με άδεια απ’ την απεξάρτηση και λέει ότι αν δείξει καλή διαγωγή θα επιστρέψει μόνιμα και θα πηγαίνει στο κέντρο για συνεδρίες και υποστήριξη.

Ο Παύλος αποκαλύπτει στην Τζένη ότι η Σοφία είναι έγκυος και αν και το αρνείται είναι σίγουρος ότι το μωρό είναι του δικηγόρου. Της λέει ότι διέλυσε τη ζωή του, ότι επιτέθηκε στην Ιωάννα και η Σοφία τον έδιωξε. Η Τζένη του λέει ότι του αξίζει ό,τι του συμβαίνει και του παραχωρεί το σπίτι της για μια βραδιά.

Ο Νικόλας επισκέπτεται τον Δημήτρη. Ο Δημήτρης του ζητάει συγγνώμη για την συμπεριφορά του και του λέει ότι δεν είναι καλά. Ο Νικόλας του αποκαλύπτει ότι μίλησε γι αυτό που έκαναν σε έναν ψυχίατρο και από τότε είναι πολύ καλύτερα. Ο Δημήτρης του αποκαλύπτει ότι έχει σκοτώσει πάνω από μια φορά.

Ο ντετέκτιβ της Τζένης την καλεί και της αποκαλύπτει ότι το μωρό της Αγγελικής δεν πέθανε. Η Τζένη λέει στην Αγγελική τι έμαθε, νομίζοντας ότι η Αγγελική της είπε ψέματα.