Άγγελος Παύλου

Βιολιά, κιθάρες και πιάνο χρησιμοποιεί στο ντεμπούτο του ο Άγγελος Παύλος για να συνθέσει, να ενορχηστρώσει και να μας τραγουδήσει «κυνηγώντας» την ελευθερία.

Μεστό και επίκαιρο, σε βάζει στο κυνηγητό της ελευθερίας με τον ταξιδιάρικο ρυθμό του, με ένα βιολί που δίνει έναν ελαφρώς ρετρό, νοσταλγικό και γλυκά αγωνιώδη τόνο σ’ αυτή την αναζήτηση.

Η ερμηνεία του έχει το βάθος και την απλότητα του δημιουργού, χωρίς υπερβολές και στομφώδεις εξάρσεις, με την αθωότητα του παραμυθά να πατάει στο μουσικό χαλί που έχει στρώσει η μικρή ορχήστρα που ηχογράφησε ο ίδιος.

Γεννημένος στην Αθήνα, μεγαλωμένος σε μουσική οικογένεια, ο Άγγελος Παύλος παίζει βιολί ήδη από τα 7 του χρόνια, ενώ αργότερα ασχολείται και με πιάνο, κιθάρες, κοντραμπάσο, κρουστά κ.α.

Άγγελος Παύλος

Ζει και εργάζεται στην Αθήνα. Έχει επιλέξει συνειδητά να μη βιοπορίζεται από τη μουσική, για να του δίνεται η ελευθερία της επιλογής, ενώ το βιογραφικό του περιλαμβάνει πλήθος συνεργασιών.

Το 2005 γίνεται συνιδρυτής των «In Vein» με πορεία που συνεχίζεται μέχρι σήμερα. Αργότερα συμμετέχει ως μουσικός στους «Μόνο Γυμνό», στο «Αστικό Σύνδρομο», στους «La Moyo the band» καθώς και σε πολλά άλλα σχήματα.

Ασχολείται τόσο με τη σύνθεση, όσο και με την ενορχήστρωση μουσικών κομματιών, ενώ δεν αποφεύγει την συγγραφή στίχων.

Οι επιρροές του προέρχονται από ολόκληρο το φάσμα της μουσικής και συχνά τολμά να πειραματίζεται με πιο “δύσκολα” ακούσματα.

Η εμπνευσμένη σύνθεση και ενορχήστρωση, καθώς και η γλυκιά ερμηνεία του «Σε κυνηγώ ελευθερία» στην παρθενική του εμφάνιση, σίγουρα αφήνει το υπονοούμενο ότι έχουμε να περιμένουμε πολλά ακόμα…