Άγγελος Τσιγκάκος

Με αποφασιστικότητα μπήκε στο MasterChef 2023 ο Άγγελος Τσιγκάκος και πλέον είναι ένας από τους 24 παίκτες που κατάφεραν να πάρουν την πολυπόθητη ποδιά και να αγωνιστεί στις κουζίνες του ριάλιτι μαγειρικής.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

O μάγειρας μπήκε στην οντισιόν του με αισιοδοξία αλλά ήθελε να κρατήσει ένα χαμηλό προφίλ διότι είχε και μια γνωριμία με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο και δεν ήθελε να δώσει δικαιώματα. Κατάφερε να δημιουργήσει ένα γευστικό πιάτο και του χάρισε την είσοδο στο σπίτι.

  • Άγγελος Τσιγκάκος :Βιογραφικό, το πραγματικό όνομα, η σχέση με τον Κουτσόπουλο, ηλικία, καταγωγή

Ο Άγγελος Τσιγκάκος είναι 33 ετών και έχει καταγωγή από την Μάνη και τον Πόντο. Από μικρή ηλικία έφερνε αναστάτωση στο σπίτι διότι έπαιζε διαρκώς με τις κουτάλες που έβρισκε στην κουζίνα και όπως λέει η μαμά του ήταν άτακτος και ήθελε πάντα για να βρίσκεται στην κουζίνα. Η μαγειρική είναι η πρώτη του αγάπη αλλά το τραγούδι ακολουθεί και του αρέσει να παίζει κιθάρα και να τραγουδά.

Το πραγματικό του όνομα είναι Ευάγγελος Τσιγκάκος αλλά η μητέρα του αποφάσισε να τον αποκαλεί Άγγελο από μικρή ηλικία γιατί έχει γαλανά μάτια και είχε ξανθά μπουκλάκια.

Θέλει να σηκώσει το τρόπαιο στο φετινό MasterChef και προσπαθεί να κάνει ότι καλύτερο μπορεί για να βρει τη χρυσή τομή και να καταφέρει τους στόχους του.

  • Η σχέση με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο

Ο Άγγελος κατά τη διάρκεια της οντισιόν του είδε έναν παλιό γνώριμο και δεν ήταν άλλος από τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο.

Ο σεφ αποκάλυψε πως τον ξέρει διότι είχαν συνεργαστεί στο παρελθόν σε ένα από τα μαγαζιά του και όπως είπε ξέρει πως είναι ένας πολύ καλός μάγειρας και άφησε στους δυο άλλους κριτές να αποφασίσουν για το μέλλον του στο παιχνίδι.

Tσέκαρε και αυτά: