Αγιαουάσκα

Το βιβλίο “Spare” του πρίγκιπα Χάρι έχει γίνει ανάρπαστο και μέσα σε αυτό αναφέρει τη στιγμή που έκανε χρήση ενός ψυχεδελικού ναρκωτικού που ονομάζεται αγιαουάσκα.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Ο ίδιος αποκάλυψε πως έκανε χρήση του συγκεκριμένου ναρκωτικού στη συνέντευξη του στην εκπομπή “60 Minutes” και κανείς δεν περίμενε πως θα προβεί σε μια τέτοια αποκάλυψη.

Ο 38χρονος που έχει προκαλέσει τριγμούς με το βιβλίο του στο βρετανικό παλάτι, ανέφερε πως έκανε χρήση της αγιαουάσκα όταν θέλησε να βρει ένα “φάρμακο” το οποίο θα τον απαλλάξει από τη μιζέρια που ένιωθε μετά το θάνατο της μητέρας του, Νταϊάνας.

Πρόκειται για ένα ρόφημα το οποίο χρησιμοποιείται στις τελετές των Σαμάνων και μπορεί να προκαλέσει παραισθήσεις, ναυτία και επεισόδια άγχους. Πολλοί είναι οι ειδικοί που προειδοποιούν για τις παρενέργειες που έχει το συγκεκριμένο ρόφημα καθώς μπορεί να οδηγήσει στον θάνατο.

Ο πρίγκιπας Χάρι είχε πει στη συνέντευξη του πώς δε συστήνει σε κανέναν να λάβει το συγκεκριμένο ρόφημα, αυθόρμητα και πρόσθεσε πώς αν καταναλωθεί έχοντας δίπλα τους σωστούς ανθρώπους και αν κάποιος υποφέρει από σοβαρό “τραύμα” τότε υπάρχει τρόπος να λειτουργήσει.

Το συγκεκριμένο ρόφημα καταναλώνεται σε χώρες στην Νότια Αμερική και δημιουργείται από φύλλα ενός θάμνου που ονομάζεται Psychotria viridis, από την κληματσίδα Banisteriopsis caapi, και από άλλα συστατικά. Όλα τα συστατικά βράζονται και έπειτα καταναλώνονται.

Το συγκεκριμένο ρόφημα είναι παράνομο σε χώρες της Ευρώπης και μπορεί να δημιουργήσει σοβαρά προβλήματα στον ανθρώπινο οργανισμό.

Πρόκειται για ένα ψυχεδελικό ναρκωτικό το οποίο περιέχει ένα από τα πιο ισχυρά ψυχοτρόπο, το DMT.

Καλό θα ήταν να μην προχωρήσει κανείς στην κατανάλωση του γιατί μπορεί να αποβεί μοιραίο! Και δεν παίζουμε με τη ζωή μας.

Τσέκαρε και αυτά: