Άγιος Έρωτας: Ο Νικόλαος απαρνείται τη Χλόη για τον Θεό

Άγιος Έρωτας

Η δραματική σειρά Άγιος Έρωτας έρχεται την Πέμπτη με το τελευταίο επεισόδιο της εβδομάδας και ο Μαρκόπουλος μαθαίνει την αλήθεια για τη μάνα του Νικόλαου.

Τι θα δούμε στο επεισόδιο την Πέμπτη στη σειρά Άγιος Έρωτας.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ

Πέμπτη 20/2

Ο πατήρ Νικόλαος αποκαλύπτει στη Χλόη πως δεν μπορεί να απαρνηθεί τον Θεό για χάρη της, ενώ η Δώρα παίρνει τη πληροφορία από τον Θόδωρο ότι ο Γεράσιμος βρίσκεται στο Μεσολόγγι κι αποφασίζει να πάει να τον βρει.

Ο Κωλέτσης με τον Χάρη και τον Κλεάνθη επισκέπτονται το μέρος που βρέθηκε το αυτοκίνητο του Βλάση και ο Κωλέτσης τους κάνει διάφορες παραπλανητικές ερωτήσεις, σχετικά με την εξαφάνισή του ενωμοτάρχη. Ο Μαρκόπουλος μαθαίνει ότι η Πετρούλα είναι μητέρα του πατρός Νικολάου και του ζητά να γυρίσει πίσω στη Στέρνα.

Η Ειρήνη επισκέπτεται τον Αργύρη στη φυλακή μετανιωμένη για ό,τι έκανε, εκείνος όμως της λέει ότι θα τη συγχωρήσει μόνο εάν παραδεχθεί την ψευδομαρτυρία της στο δικαστήριο. Η Χριστίνα την απειλεί ότι αν το κάνει, ο Στέφανος θα μάθει ότι ετοιμαζόταν να φύγει μαζί με τον Πέτρο για την Αθήνα. Λίγο πριν ο πατήρ Νικόλαος ξεκινήσει για την επιστροφή του προς τη Στέρνα, αποφασίζει να μιλήσει στη Χλόη για τη συμφωνία του με το Παύλο.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ CITYNOW ΣΤΑ GOOGLE NEWS

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...